LOADING...

Terrain à vendre à Maasmechelen (RAP90073) Online

€ 149.000
Obtenir l'adresse Broekstraat
3630 Maasmechelen
Carte
Référence Immovlan: RAP90073
Référence vendeur: 14771

Surface totale du terrain
730 m²
Profondeur du terrain
47 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OP PERCEEL VAN 7A30CA IN GROENE BUURT
Bent u op zoek naar een knappe bouwgrond voor open bebouwing? En bent u graag omringd door groen? Dan is dit zoekertje zeker en vast het bekijken waard! In Opgrimbie, een deelgemeente van de gemeente Maasmechelen, vindt u op de Broekstraat ter hoogte van huisnummer 9 dit mooi perceel terug. De gemeente Maasmechelen biedt tal van mogelijkheden. Gezien de nabijheid van de N78 zijn omliggende dorpskernen alsook onze noorderburen makkelijk bereikbaar. Met het Park Nieuwe Kempen als dichtstbijzijnde buur woont u hier bijgevolg bijzonder rustig. U hoort het al: de ideale uitvalsbasis voor jong en oud!
Deze bouwgrond van 7a30ca leent zich voor het optrekken van een woning in open bebouwing met als bestemming een ééngezinswoning. Nevenbestemmingen zoals vrije beroepen, diensten, kleinhandel (geen horeca) zijn toegestaan voor zover ze deel uitmaken van de normale uitrusting van de woonomgeving en ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit.

De woning dient ingepland te worden zoals deze aangeduid wordt op het verkavelingsplan in bijlage. Het perceel kent een breedte van 15,36 meter waardoor u hier een bouwbreedte van 9,25 meter kan realiseren. U mag maximaal twee bouwlagen construeren met op het gelijkvloers én op het verdiep een diepte van 17 meter. De dakvorm is vrij te kiezen met een nokhoogte van maximum 12 meter.

Vrijstaande bijgebouwen zijn toegelaten in de vorm van kleinere constructies zoals een kippenhok, hondenhok of een tuinhuisje met een maximale oppervlakte van 15 m². Houdt u van groen? Afsluitingen moeten in principe worden uitgevoerd met groenaanplating (hagen, draad met klimop en dergelijke).

De volledige verkavelingsvoorschriften en -plan kan u raadplegen in bijlagen.

Lijkt dit voor u de ideale bouwgrond voor uw droomhuis?

Ga dan gerust een kijkje nemen en voor verdere vragen mag u altijd contact opnemen met ons op Tel 011/22.22.95 . Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 149.000

Services

Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 21-01-2021 08:54
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Maasmechelen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!