LOADING...

Terrain à bâtir à vendre à Bocholt (RAP90143) Online

€ 135.000
Obtenir l'adresse Pastoor Langensstraat 2
3950 Bocholt
Carte
Référence Immovlan: RAP90143
Référence vendeur: 14275

Surface totale du terrain
726 m²
Profondeur du terrain
39 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

CENTRAAL GELEGEN BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OP KNAP PERCEEL VAN 7A26CA

Langs de Pastoor Langensstraat te Kaulille vinden we ter hoogte van nummer 2 deze mooie bouwgrond terug. We bevinden ons hier in een hartelijke deelgemeente van Bocholt waar men kan genieten van zowel de landelijke omgeving alsook de gezellige centra. De verschillende fiets-wandel- en ruiterroutes, geven je allerlei mogelijkheden om kennis te maken met deze charmante gemeente. In het centrum kan je in de vele cafés, eethuizen en restaurants genieten van culinaire hoogstandjes. Qua locatie biedt deze ligging veel voordelen mits de Lillerbaan de belangrijkste verbindingsweg is tussen Neerpelt en Bree én we hier net buiten het centrum kunnen genieten van de rust.

Met een straatbreedte van 19m beschikt men over een bouwbreedte van 13 meter daar men 3 meter afstand van de zijdelingse perceelgrens dient te respecteren. Het hoofdgebouw moet ingeplant worden zoals grafisch aangeduid op het verkavelingsplan. De voorgevels op 6 meter vanaf de rooilijn. De diepte mag maximaal 17 meter bedragen en de hoogte moet zich bevinden tussen de 3 meter en 4,5 meter tussen het grondpeil en de kroonlijst. Hierdoor kan men een bewoonbare oppervlakte creëren van maar liefst 442m² . Het dak kent bij voorkeur een helling tussen 25° en 40°.

Het oprichten van een vrijstaand bijgebouw is toegelaten in functie van een bergplaats met een..Voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 135.000

Services

Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-01-2021 09:04
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Bocholt ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!