LOADING...

Terrain à bâtir à vendre à Oudsbergen (RAP90062) Online

€ 117.000
Obtenir l'adresse Hoolvenstraat LOT 16
3670 Oudsbergen
Carte
Référence Immovlan: RAP90062
Référence vendeur: 14670

Surface totale du terrain
512 m²
Profondeur du terrain
35 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

KNAPPE BOUWGROND VAN 5A12CA VOOR OPEN BEBOUWING IN RESIDENTIELE BUURT

In Opglabbeek, een deelgemeente van de nieuwe fusiegemeente Oudsbergen, vinden we deze recente verkaveling terug. Langs de Hoolvenstraat houden we halt tussen nummer 5 en 7 waar we deze knappe bouwgrond kunnen ontdekken. We kunnen hier spreken van een rustige maar zeer gunstige ligging aangezien men in de directe omgeving al de nodige faciliteiten terugvindt zoals winkels, openbaar vervoer, onderwijs en horeca-aangelegenheden. Ook het centrum van Opglabbeek bevindt zich op slecht enkele minuten verwijderd waar men aan ontspanning en mogelijkheden zeker geen gebrek kent. De gemeente biedt tal van bezienswaardigheden en leuke fiets-en wandelroutes in de omliggende natuur.

Deze bouwgrond leent zich voor het optrekken van een woning in open bebouwing met als bestemming een ééngezinswoning. Nevenbestemmingen zoals vrije beroepen, diensten, kleinhandel (geen horeca) zijn toegestaan voorzover ze deel uitmaken van de normale uitrusting van de woonomgeving en ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. De woning dient ingeplant te worden zoals deze aangeduid wordt op het verkavelingsplan in bijlage. Het perceel kent een breedte van 14,16 meter waardoor men hier een bouwbreedte van 8,14 meter kan realiseren. U mag maximaal twee bouwlagen construeren met op het gelijkvloers een diepte van 17 meter en op de verdieping 12.. Voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 117.000

Services

Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-01-2021 09:16
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Oudsbergen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!