LOADING...

Terrain à bâtir à vendre à Dilsen-Stokkem (RAP90098) Online

€ 140.000
Obtenir l'adresse Bakkershoefstraat Lot 2
3650 Dilsen-Stokkem
Carte
Référence Immovlan: RAP90098
Référence vendeur: 14439

Surface totale du terrain
678 m²
Profondeur du terrain
30 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

BOUWGROND VOOR OPEN BEBOUWING OP 6A78CA MET TOPLOCATIE

In de landelijke gemeente Dilsen-Stokkem, vlak aan het 'Zuid-Willemsvaart' kanaal vinden we in de Bakkershoefstraat ter hoogte van nummer 36 deze knappe bouwgrond terug. Het perceel kent een rustige ligging en een totale oppervlakte van 6A78CA. Binnen een straal van 1 kilometer vinden we het mooie centrum van Dilsen terug waar we al de nodige faciliteiten terugvinden zoals scholen, supermarkten en sportfaciliteiten. Het perceel kent ook een goede bereikbaarheid naar de omringende gemeenten via de N75 en de N78.

Het perceel leent zich tot het bouwen van een open bebouwing kent geen specifieke voorschriften. De bouwregels die van toepassing zijn, zijn deze van het gewestplan die bepalen dat qua inplanting en bouwstijl de woning in harmonie met zijn met de omgeving. In de straat vinden we zowel laagbouw terug als woningen met twee bouwlagen waardoor beide dus een mogelijheid zijn. Ook wat de dakvormen betreft, zijn deze verschillend in het straatbeeld. De inplanting van de voorgevel is af te stemmen op de aanpalende bebouwing en wordt meestal genomen op een minimum van 6 meter achter de rooilijn. De te respecteren afstand langst de perceelgrenzen bedraagt minimum 3 meter. De woning mag op het gelijkvloers een maximum bedragen van 17 meter en op het eerste verdiep 12 meter. Men mag hier maximaal 2 bouwlagen creëren met een vrije keuze van dakvorm. Gemotiveerd kan van.. Voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 140.000

Services

Disponibilité du bien
A convenir
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-01-2021 08:54
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Dilsen-Stokkem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!