LOADING...

Terrain à bâtir à vendre à Dilsen-Stokkem (RAP89962) Online

€ 145.000
Obtenir l'adresse Zandstraat LOT 1A+1B
3650 Dilsen-Stokkem
Carte
Référence Immovlan: RAP89962
Référence vendeur: 13927

Surface totale du terrain
1308 m²
Profondeur du terrain
104 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

RUSTIG GELEGEN BOUWGROND VOOR HALFOPEN BEBOUWING OP 13A08CA

Op de Zandstraat ter hoogte van nummer 81 vinden we deze knappe bouwgrond voor een halfopen bebouwing terug. Dilsen-Stokkem, een landelijke stad aan de oevers van de Maas biedt verrassend veel mogelijkheden. De kilometerslange fiets- en wandelwegen, de vele natuurgebieden, de diverse bezienswaardigheden, … zorgen ervoor dat je je nooit verveelt.

Dit mooi bouwperceel laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in halfopen bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning, maar ook nevenbestemmingen (vb. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit. De afstand tot de zijdelingse grens bedraagt 3 meter, waardoor een gevelbreedte van 10 meter voorzien kan worden. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 17 meter te realiseren op het gelijkvloers en een diepte van 12 meter op de eerste verdieping. Hierdoor kan men een bewoonbare oppervlakte van 290 vierkante meter creëren.

Maximaal 2 bouwlagen zijn toegelaten met een maximale kroonlijsthoogte van 6,5m, dit met betrekking tot de nieuwe geldende isolatienormen. De nokhoogte mag maximaal 11m bedragen t.o.v het maaiveld.

Binnen de voorziene zijtuinstroken is een open carport/garage toegestaan met een maximale kroonlijsthoogte van 3 meter. De oppervlakte van de garage is beperkt tot 20 vierkante meter. Voor deze constructie is enkel een plat dak toegelaten.
Meer weten? Surf naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 145.000

Services

Zones inondables: Flooding Bien immobilier situé entièrement ou partiellement en zone inondable potentielle.
Et/ou: Information non communiquée
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-01-2021 09:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Dilsen-Stokkem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!