LOADING...

Terrain à bâtir à vendre à Maasmechelen (RAP90066) Online

€ 87.000
Obtenir l'adresse Genootstraat LOT 2
3630 Maasmechelen
Carte
Référence Immovlan: RAP90066
Référence vendeur: 14706

Surface totale du terrain
332 m²
Profondeur du terrain
29 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

MOOI GELEGEN BOUWGROND VAN 3A32CA GESCHIKT VOOR HALFOPEN BEBOUWING

Ben je op zoek naar een interessante en betaalbare bouwgrond? Dan is dit zoekertje het lezen waard. We situeren ons in het rustige Meeswijk, een deelgemeente van Maasmechelen, op de Genootstraat tegenover huisnummer 104. De gemeente biedt tal van bezienswaardigheden en leuke fiets-en wandelroutes in de omliggende natuur. Gezien de nabijheid van de N78 zijn de omliggende dorpskernen makkelijk bereikbaar waardoor we absoluut van een centrale locatie kunnen spreken. De ideale uitvalsbasis voor jong en oud!

Het perceel beschikt over een oppervlakte van 332m². Hierdoor is deze grond geschikt voor het optrekken van een knappe halfopen bebouwing waar jij je met je gezin kan settelen. Alvast enkele verkavelingsvoorschriften kort opgesomd:
De realiseerbare gevelbreedte is 8,5m en de maximale bouwdiepte van de woonst bedraagt 12m op het gelijkvloers en de eerste etage. Op deze manier kan je een ruime gezinswoning met het nodige comfort construeren. Met een maximale nokhoogte van 11m en een hellend dak van 45° heb je als bouwheer nog de optie om een mooie zolderverdieping ... Verder lezen? Neem een kijkje op www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 87.000

Services

Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 06-01-2021 01:51
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Maasmechelen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!