LOADING...

Terrain à bâtir à vendre à Houthalen-Helchteren (RAP89923) Online

€ 115.000
Obtenir l'adresse Hoolvenstraat Lot 3
3530 Houthalen-Helchteren
Carte
Référence Immovlan: RAP89923
Référence vendeur: 13152

Surface totale du terrain
566 m²
Profondeur du terrain
27 m

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

CENTRAAL GELEGEN BOUWGROND VOOR HOB VAN 5A66CA

In Houthalen, vinden we langs de Hoolvenstraat naast nummer 44 deze bouwgrond terug voor halfopen bebouwing. We bevinden ons hier in een rustige straat waar men zowel kan genieten van de mooie natuur als van het bruisende centrum van Houthalen waar we al de nodige faciliteiten terugvinden. Scholen, openbaar vervoer en meerdere winkels liggen op enkele minuten verwijderd, een ideale omgeving voor gezinnen! Deze ligging kent een goede bereikbaarheid dankzij de oprit van de E314 die we op een boogscheut terugvinden. En de Grote baan die een directe verbinding geeft naar het centrum en de omliggende deelgemeenten. Met andere woorden, een ideale locatie!

Deze bouwgrond leent zich voor het optrekken van een woning in halfopen bebouwing met als bestemming een ééngezinswoning met inbegrip van een kangoeroe- of zorgwoning. Nevenbestemmingen zoals een kantoorfunctie, een vrij beroep, handel en dienstverlening, zijn toegelaten mits ze complementair is aan het wonen. Het perceel kent aan de voorzijde een breedte van 5,35m maar ter hoogte van de voorbouwlijn een breedte van 10,22m waardoor we een bouwbreedte van 7,22m kunnen realiseren. Het pand mag maximaal bestaan uit twee bouwlagen met op het gelijkvloers een diepte van 15 meter en op het verdiep 12 meter. Hierdoor kunnen we een bewoonbare oppervlakte creëren van ongeveer 195m². De dakvorm is vrij.. Voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 115.000

Services

Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-01-2021 08:59
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Houthalen-Helchteren ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!