LOADING...

Terrain à bâtir à vendre à Edegem (RAJ65948) Online

€ 175.000
Obtenir l'adresse Ter Borchtlaan LOT 8
2650 Edegem
Carte
Référence Immovlan: RAJ65948
Référence vendeur: 1424

Surface totale du terrain
288 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

In de nieuwe verkaveling “Het Woongoed” (WWW.HETWOONGOED.BE) vindt u deze mooie bouwgrond van 288 m². Grenzend aan wijk Molenveld en Elsdonk bevindt u zich in één van de mooiste stukken van Edegem.

Op LOT 8 heeft u de mogelijkheid uw droomwoning te realiseren. U kan hier een HALF-OPEN bebouwing oprichten met 3 volledige bouwlagen met een bouwdiepte tot 12 meter. Dankzij een gevelbreedte van maar liefst 7,3 meter kan u hier een heel ruime woning realiseren met een woonoppervlakte tot ca. 262m2.

Naast de goede oriëntatie (vraag zeker onze zonnestudie aan!) geniet u van een groen park van 8.000 m², letterlijk aan uw voordeur. Een van de redenen waarom deze verkaveling zo in trek is, zowel bij kinderen als bij hun ouders.

Mobiliteit speelt vandaag een grote rol in de woningkeuze. Deze verkaveling ligt in de onmiddellijke nabijheid van zowel E19 als A12. Op wandelafstand vindt u de nodige winkels en scholen en het openbaar vervoer brengt u in nog geen 15 minuten tot in Antwerpen.

Voor meer informatie (ligging in de verkaveling , bouwvoorschriften, …) kan u terecht op de projectwebsite www.hetwoongoed.be of op de kantoren van Immo Vivo (Tel: 03/ 459.89.59). Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 175.000

Services

Disponibilité du bien
A l’acte
Zones inondables: Flooding Bien immobilier situé entièrement ou partiellement en zone inondable effective.
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 12-10-2019 01:44
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Terrains à vendre à Edegem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!