LOADING...

Surface industrielle à vendre à Opglabbeek (RAL03524) Online

€ 395.000
Obtenir l'adresse Geensstraat 2
3660 Opglabbeek
Carte
Référence Immovlan: RAL03524
Référence vendeur: 1830364

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

WERKPLAATS MET SHOWROOM EN KANTOREN 675 M²

We treffen dit polyvalent handelspand met conciërgewoning aan langs de Geensstraat in Opglabbeek. Van hieruit heb je een goede bereikbaarheid met de omliggende gemeentes Genk, As , Maaseik , Meeuwen-Gruitrode en de oprit van de E314.

Momenteel doet het pand dienst als schrijnwerkerij met showroom en kantoren maar er zijn tal van indelingen mogelijk. Aan de voorzijde beschikt u over 2 ingangen , 1 aan de showroom , de andere aan de kantoren. Dit gedeelte van het gebouw is uitgerust met een ruim kantoorgedeelte met tal van inbouwkasten , een technische ruimte en heel wat opbergruimte.

Aanpalend vinden we de showroom van 82 m² terug maar deze kan dus indien nodig makkelijk uitgebreid worden tot 400 m². De showroom heeft een hoogte van meer dan 6 meter en dankzij de grote raampartij wordt dit ruimtegevoel nog eens versterkt. Voorts zijn er 2 keukens voorzien , een toilet.

Aan de achterzijde zijn er bovendien 2 grote toegangspoorten voorzien met toegang tot de werkplaats en aan de voorzijde is er voldoende parking voorzien.

Enkele PLUSPUNTEN van dit pand op een rijtje :

-675 m² bruikbare oppervlakte
- Gedeelte in gebruik als conciërgewoning
- Mogelijkheid 2 magazijnen apart te verhuren
-Alles is geïsoleerd
-Tal van indelingen en bestemmingen mogelijk
-Scherpe prijs / kwaliteit / oppervlakte verhouding

Ziet u zichzelf hier uw eigen onderneming opstarten ? Maak dan snel een afspraak via Contacter of bel naar Tel 0471/034804 .
Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 395.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
1998
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 30-06-2020 07:21
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Opglabbeek ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!