LOADING...

Surface commerciale à vendre à Ninove (RAP79382) Online

€ 665.000
Obtenir l'adresse Stationsstraat 50
9400 Ninove
Carte
Référence Immovlan: RAP79382
Référence vendeur: spir3650

Chambre(s)
5
Surface habitable
480 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1
Jardin

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit prachtige herenhuis met een bewoonbare oppervlakte van ca. 480 m² daterende van ca. 1870 (voormalige Nijveraarswoning) is een ware parel in zijn segment. Ieder vertrek is gekenmerkt door zijn eigen karakter en is voorzien van een royale omvang. Het kloppend hart is zonder twijfel de moderne keuken voorzien van alle hedendaagse apparatuur. De connectie die u hier heeft met de tuin en diens terras en vijver met zicht op het oorspronkelijk koetshuis versterkt nog meer het thuisgevoel dat hier heerst. De woning heeft volgende indeling op het gelijkvloers; Riante inkomhal (vroeger de koetspoort), karaktervolle leefruimte en eetplaats (met een volledige authentieke lambrisering in Vlaamse Neorenaissance stijl en een Brussels wandtapijt uit de 17e eeuw). Daarnaast is er de wachtkamer/bureel en een ruime vestiaire/toilet. De hal loopt over in een bijgebouw waarin zich de dagelijkse leefruimte/eetkamer en de hyperingerichte keuken bevindt. Via de prachtige hall komt met terecht op het tussenverdiep met slaapkamer, woonkamer en sanitair, ideaal als gastenverblijf. De eigenlijke 1e verdieping van het hoofdgebouw, omvat 4 slaapkamers en een ruime comfortabele badkamer. Er is tevens nog een gigantische zolder, toegankelijk met vaste trap die veel mogelijkheden met zich meebrengt (vernieuwd dak). Bovendien is deze woning volledig onderkelderd met een grote voorraadkelder, een stookplaats en een wijnkelder.
Achteraan in de tuin is er nog een prachtig authentiek koetshuis in perfecte staat (nieuwe ramen, vernieuwd dak en dakgoten), momenteel ingericht als bergruimte en garage met plaats voor één wagen, maar met tal van mogelijkheden (polyvalente hobbyruimte, gastenverblijf, kantoor, …). Kortom, een unieke eigendom die zowel geschikt is voor de particuliere klant alsook de invulling kan krijgen voor een professionele uitoefening of de combinatie van deze twee. REEDS GROTENDEELS GERENOVEERD (DUBBEL GLAS HOUT - CV AARDGAS - DAK VERNIEUWD & GEÏSOLEERD - ELEKTRICITEIT CONFORM - NIEUWE LEIDINGEN SANITAIR).
Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 665.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
1870
Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 29-10-2020 10:07
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Ninove ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!