LOADING...

Surface commerciale à vendre à Oostakker (RAO98747) Online

€ 590.000
Obtenir l'adresse Onze-Lieve-Vrouwstraat 1 + 3
9041 Oostakker
Carte
Référence Immovlan: RAO98747
Référence vendeur: 61989

Chambre(s)
7
Surface habitable
489 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
2
Terrasse
20 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit handelshuis met 2 appartementen vinden we terug op een bijzonder centrale locatie in het centrum van Oostakker. Zowel met het openbaar vervoer als met de wagen (nabijgelegen R4, Kennedylaan en Antwerpsesteenweg) is er een uitstekende verbinding. Het gelijkvloers van dit gebouw bestaat uit een handelszaak en een inpandige garage. De handelszaak is op heden opgedeeld in 2 delen bestaande uit een frituur en een eetcafé. Aansluitend aan de frituur is er een magazijn van +/- 35m² met o.a. een koeling en ruime vriezer. Vanuit de frituur kan men naar het eetcafé van +/- 160 m² met o.a. een geïnstalleerde keuken, grote toiletten en een gezellig en goed georiënteerd terras. Boven de handelszaak zijn er 2 appartementen waarvan 1 gebruikt wordt door de uitbaters en bij de handelszaak hoort en 1 appartement met afzonderlijke toegang die verhuurd wordt. Beide appartementen zijn in gelijkaardige staat en dienen gemoderniseerd te worden. Elk appartement heeft een privatief terras, badkamer, keuken, living, 2 slaapkamers en een zolderruimte waar er nog 1 à 2 extra slaapkamers kunnen worden gecreëerd. Tot slot is er aan het café ook nog een droge kelder. Contacteer ons voor bijkomende informatie of maak een afspraak ter plaatse om het potentieel van deze eigendom te ontdekken! Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 590.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 12-08-2020 06:38
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Oostakker ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!