LOADING...

Surface commerciale à vendre à Langemark (RAJ72852) Online

Prix sur demande
Obtenir l'adresse Zonnebekestraat 6
8920 Langemark
Carte
Référence Immovlan: RAJ72852
Référence vendeur: 10/07/2019/FD/03222

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

GOED DRAAIEND, VOLLEDIG INGERICHT RESTAURANT EN MET MOGELIJKHEID TOT WOONGELEGENHEID

Deze bloeiende zaak, alom gekend in Langemark en omstreken, staat al jaren bekend voor zijn uitstekende kwaliteit en service en heeft ondertussen een vast en nog steeds groeiend klantenbestand. De uitbaters hebben de zaak ingericht met kwalitatieve materialen, en beschikt over zitplaatsen op zowel het gelijkvloers als op het verdiep, waardoor het ook mogelijk is om grote groepen klanten te ontvangen. Zowel in de zaal boven als beneden zijn er toiletten (m/v) voorzien. Verder bevindt de zaak zich op slechts 50m van de Markt, met heel wat parkeergelegenheid.

Het betreft de aankoop van het gebouw, toestellen, installaties en alle toebehoren. Op het gelijkvloers vindt men de ruime zaal terug, en een volledig professioneel ingerichte keuken, met oa. twee pizza-ovens, een professionele friteuse, grill, warmhoudplaat, deegmenger, koude saladbar, verschillende diepvriezen, professionele vaatwas ... (lijst te raadplegen na afspraak op kantoor). Er is eveneens een toilet voorzien voor het personeel, en via de garage kunnen gemakkelijk leveringen worden gelost.

Aan de achterkant van het gebouw kan er boven gewoond worden mits de nodige renovatiewerken. Nu is het als volgt ingedeeld:
1ste verdiep: Inkomhall - 2 slaapkamers - leefruimte - nog in te richten keuken en badkamer - ruime zolderruimte die reeds volledig geïsoleerd werd

Extra's:
Elektriciteit werd reeds volledig vernieuwd - buitenmuren en dak recentelijk geïsoleerd - inbraaksysteem voorzien Tout voir Réduire

Détails financiers

Services

Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 22-07-2019 04:01
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Langemark ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!