LOADING...

Surface commerciale à vendre à Vleteren (RAJ70152) Online

€ 339.000
Obtenir l'adresse Veurnestraat 1
8640 Vleteren
Carte
Référence Immovlan: RAJ70152
Référence vendeur: 93f9940f-c888-4013-9f60-c5323c62c3eb

Terrasse
Jardin

Description

In Oost-Vleteren (deelgemeente van Vleteren) met een zéér commerciële ligging , op een boogscheut van Ieper, Veurne en Diksmuide ligt dit interessante eigendom. Momenteel doet deze handelsruimte dienst als slagerij én is intussen al een vaste waarde in de omgeving. Boven is een volledig gerenoveerde, geïsoleerde  (2014-2015) loft bestaande uit lichtrijke woonkamer met open keuken, waarvan een deel nog kan omgevormd worden tot tweede slaapkamer. Deze keuken is opgebouwd uit kwalitatieve materialen met name vaatwasmachine, oven, Amerikaanse koelkast, kookplaat en voldoende bergruimte. Verwarming gebeurt dmv een prachtige gaskachel.
Er is nog een slaapkamer en een badkamer met bad, douche, toilet en wastafel aanwezig. Op de benedenverdieping is er naast de handelsruimte (winkelruimte - keuken met koelcel), ook nog 2 polyvalente ruimtes en een droge kelder te vinden.  Buiten is er nog een grote tuin met koer en buitenberging. Tuin is makkelijk te bereiken via de zijkant.

Er is overal dubbele beglazing aanwezig én op de 1ste verdieping is de elektriciteit volledig vernieuwd. 


Troeven: 
* Veel uitbreidingsmogelijkheden => VRAAG NAAR DE BOUWVOORSCHRIFTEN! 
* Handelsruimte met woonst (vernieuwd + instapklaar)
* Handel en bewoning perfect op te splitsen
* Geïsoleerd dak
Kangoeroewoning -> gelijkvloers appartement


Bent u op zoek naar een ideale, instapklare/ruime woning met mogelijkheid tot kangoeroewoning of handelspand, verlies deze topper dan niet uit het oog!!! Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 339.000

Services

Etat du bien
Bonne condition
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
Immédiatement
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 25-07-2019 10:51
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Vleteren ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!