LOADING...

Surface commerciale à vendre à Ham (RAP90064) Online

€ 324.000
Obtenir l'adresse zandstraat 49
3945 Ham
Carte
Visite virtuelle
Référence Immovlan: RAP90064
Référence vendeur: 14681

Chambre(s)
3
Surface habitable
450 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
3

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

RUIM GERENOVEERD HANDELSHUIS MET 3SLPK, WELLNESS EN TAL VAN MOGELIJKHEDEN

Het landelijke en bosrijke Ham is gelegen in de Limburgse Kempen. Deze gemeente leent zich uitstekend voor een mooie fiets- of wandeltocht en kent ook een aantal bezienswaardige plekjes. Ham ligt vlak aan de grens met de provincie Antwerpen en grenst aan Laakdal, Meerhout en Balen. Langst de Zuid- en Oostkant raakt het de gemeenten Tessenderlo, Beringen en Leopoldsburg. De E313 snijdt de gemeente in twee delen en zorgt meteen voor een goede verbinding.

Langs de Zandstraat houden we halt aan deze knappe gezinswoning boordevol potentieel. We bevinden ons hier vlakbij het centrum van Kwaadmechelen waar we al de nodige faciliteiten terugvinden zoals supermarkten, winkels, openbaar vervoer, etc. We beschikken hier over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 450m² verdeeld over de verschillende verdiepen. Het grootste volume bevindt zich op het gelijkvloers waar doorheen de jaren een extra bijbouw aan werd toegevoegd. Het geheel werd opgetrokken in 1932 maar vanaf 2000 volledig onder handen genomen. Men deed dit met het oog op het creëren van zo een energiezuinig mogelijk geheel door het dak te vernieuwen en te voorzien van de nodige isolatie, de buitengevel te isoleren, de centrale verwarming aan te sluiten op aardgas en zonnepanelen te plaatsen met een opbrengst van 4000Kwh.

We kunnen het geheel betreden... Voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 324.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
1930
Disponibilité du bien
A convenir
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 15-01-2021 08:57
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Ham ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!