LOADING...

Surface commerciale à vendre à Lommel (RAH88048) Online

€ 700.000
Obtenir l'adresse Kanaalstraat 91
3920 Lommel
Carte
Référence Immovlan: RAH88048
Référence vendeur: spir1591

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Uitstekend onderhouden hotel, restaurant genaamd 'Lommel Broek' met privè appartement is gelegen op een schitterende locatie nabij een knooppunt van wandelpaden en fietsroutes in een groenrijke omgeving.
Het pand is eveneens gelegen aan het water waar tientallen pleziervaartuigen "voor de deur" kunnen aanmeren, en is daarom de ideale uitvalsbasis voor- of na 'n tochtje in de natuur. Ook is Hotel-Brasserie 'Lommel Broek' zeer geschikt voor een overnachting na een feestje en / of om heerlijk te dineren.
Zowel voor de hotelgasten als de restaurantbezoeker is er ruime parkeergelegenheid op een ruim bemeten perceel van ca 16 are aanwezig.
De oplaadunit voor elektrische fietsen is zeker een extra service die de eigenaar aan de gasten aanbiedt.
Het hotel telt 7, compleet en netjes ingerichte ruimte "familie" kamers, voorzien van zithoek, WIFI, telefoon en televisie. Het hotel heeft een minimum bezettingsgarantie van 75%.
Hotelgasten kunnen de auto parkeren op eigen parking.
Restaurant 'Lommel Broek' telt ca. 100 zitplaatsen en de brasserie beschikt daarbij nog over een magnifiek terras en twee veranda's, waar nog hierdoor in z'n geheel bij het restaurant getrokken wordt.
Het interieur van dit Taverne - Restaurant is klassiek, tijdloos en is onlangs nog opgefrist. Er zijn 2 koelcellen aanwezig.
Als nieuwe eigenaar kunt u uw intrek nemen in de privé woonst die boven het bedrijf is gelegen. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer, berging en een leef- eetruimte.
De compleet ingerichte bedrijfskeuken is voorzien van alle noodzakelijke apparatuur en infrastructuur.
Omzetindicatie: > € 800.000,00.
De exploitatie is vrij van verplichtingen.
Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 700.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Excellent
Année de construction
1992
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 25-09-2020 11:28
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Lommel ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!