LOADING...

Surface commerciale à vendre à Gingelom (RAJ73942) Online

€ 550.000
Obtenir l'adresse Kortijsstraat 16
3890 Gingelom
Carte
Référence Immovlan: RAJ73942
Référence vendeur: 3802923

Chambre(s)
6
Surface habitable
400 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
4
Terrasse
54 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

ZEER RUIME WONING MET 3 NAASTGELEGEN VERBLIJFSAPPARTEMENTEN EN EEN RUIME TUIN, GEBOUWD IN 2003 EN RUSTIG GELEGEN TE MONTENAKEN OP 26A 45CA. 

TROEVEN:
- het gaat hier eigenlijk om een dubbele woning: een ruime ééngezinswoning met 3 slaapkamers aan de rechterzijde en 3 vergunde en bemeubelde verblijfsappartementen aan de linkerzijde, zijnde 1 studio op het gelijkvloers en 2 appartementen op de verdieping, elk met hun eigen keuken en badkamer - de woning kan ook mits een functiewijziging aangewend worden als één grote woning of, waar nu de verblijfsappartementen zijn, voor een praktijkruimte - recent gebouwd 2003 (spouwmuurisolatie - welfsels- geïsoleerd dak - CV mazout - PVC ramen dubbel glas - keuringsattest elektrische installatie zonder opmerkingen - ...) - ruim perceel van 26a 45ca met een mooi vrij uitzicht, 24 meter langs de straat - volledig onderkelderd 250m², 2.30m hoogte - volledige, zeer ruime zolder met een geïsoleerd dak en bereikbaar via een vaste trap - 2 aparte regenwaterputten van 7.500 liter elk - centraal stofzuigsysteem - indien de uitbating wil verdergezet worden blijven alle meubels van de 3 verblijfsappartementen aanwezig - de woning moet nog ingevoegd worden: recente offerte aanwezig van € 4.900 excl. BTW- kleur voeg zelf nog te kiezen.

De indeling van de ééngezinswoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met apart toilet en apart bureau, de leefruimte, geïnstalleerde keuken en een wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er dan nog 3 slaapkamers, een dressing, badkamer en ruimte voor badkamer 2.

In de naastgelegen woning zijn er dan de 3 verblijfsappartementen, een gemeenschappelijke inkomhal en ontvangst-ontbijtruimte.

Boven en onder de volledige woning zijn er nog een ruime kelder en een zolder.

De tuin is zuidoostelijk georiënteerd.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 550.000

Services

Etat du bien
Condition excellente
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2003
Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 12-09-2019 07:03
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Gingelom ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!