LOADING...

Surface commerciale à vendre à Beverlo (RAJ38700) Online

€ 375.000
Obtenir l'adresse Beverlo-Dorp 27
3581 Beverlo
Carte
Référence Immovlan: RAJ38700
Référence vendeur: spir1030

Chambre(s)
6
Garage
2
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Pal in het centrum van Beverlo houden we halt bij nummer 27-29 waar we dit ruim handelspand met feestzaal en woonst aantreffen met een perceeloppervlakte van 6a 71ca. Het pand heeft twee toegangsdeuren vooraan en is eveneens bereikbaar aan de achterzijde via de servitudeweg.

Wanneer we dit pand betreden, komen we terecht in de vroegere caféruimte die voorzien is van een taptoog en zitbanken met tafeltjes. Aansluitend aan deze ruimte is er een trap naar de kelder die gebruikt kan worden als opslagplaats van het café.
Verder bevinden zich op het gelijkvloers diverse toiletten, een vergaderruimte, eetruimte en achteraan de grote feestzaal met taptoog, podium en kleedruimte met een oppervlakte van maar liefst +/- 800m².
Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst zes slaapkamers en een badkamer met lavabo en douche. Nog een verdiep hoger treffen we nog 4 kamers die als slaapkamer kunnen dienen of naar eigen wens nog ingericht kunnen worden.

Een pluspunt aan dit pand is de toegang aan de achterkant van het gebouw die leidt naar de feestzaal en nog een extra opslagruimte. Ook beschikt u achteraan over 2 vrijstaande garages. Het pand beschikt over enorm veel ruimte en verschillende onderverdelingen wat zorgt dat er tal van mogelijkheden zijn. Voor de investeerders onder ons: dit pand kan ook aangekocht worden als project aangezien er verschillende appartementen op het verdiep en een handelspand op het gelijkvloers gebouwd kan worden.

Kortom, de ideale uitvalbasis om een handel te koppelen aan een ruime woonst met nog tal van mogelijkheden. Wil u graag eens een kijkje komen nemen of wenst u meer info? Maak dan een afspraak via Tel 011 233 044 . Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 375.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
À rénover
Année de construction
1953
Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 28-01-2021 06:00
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Beverlo ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!