LOADING...

Surface commerciale à vendre à Beringen (RAP90087) Online

€ 149.000
Obtenir l'adresse Kasteletsingel 17 bus 2
3580 Beringen
Carte
Référence Immovlan: RAP90087
Référence vendeur: 10204

Surface habitable
100 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

ZEER GOED GELEGEN HANDELSPAND IN MODERNE RESIDENTIE BONHEUR!

Beringen staat er om bekend te willen investeren in ondernemers die een nieuwe frisse wind door de stad willen voeren en bovendien iets bij kunnen dragen aan de economie van de stad. Dit gepaard gaande met een top locatie maakt dat hier de perfecte plek is om een eigen zaak op te starten. Op de Kasteletsingel bevindt zich aan de rand van het kanaal de prachtige residentie Bonheur, daterend uit 2010 Het gebouw bestaat grotendeels uit appartementen, maar het gelijkvloers wordt volledig gebruikt als verschillende handelspanden. Eén hiervan is het nummer 17 bus 1. Wie hier zijn onderneming vestigt kan vooral profiteren van de locatie. De op- en afrit van de E313 is op minder dan 5 minuten verwijderd, je ligt pal in het centrum van het bruisende Beringen en bovendien zijn de omringde gemeentes en steden zoals Leopoldsburg, Ham, Heusden-Zolder en Lummen gemakkelijk bereikbaar via de belangrijkste invalswegen.
De handelsruimte heeft een totale oppervlakte van 100m² en bestaat vooraan uit pvc ramen met dubbelglas. Verder zijn er nog twee aparte toiletten voorzien alsook een ruimte die kan dienen als keuken. Voldoende ruimte dus om een volwaardig kantoor- of handelsruimte te vestigen. Aan parkeerplaats geen gebrek! Achter de residentie, in de Kaaistraat, is voldoende plaats voor klanten... voor verdere tekst ga naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 149.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-01-2021 08:54
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Beringen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!