LOADING...

Surface commerciale à vendre à Beringen (RAP89929) Online

€ 179.000
Obtenir l'adresse Koolmijnlaan 6
3580 Beringen
Carte
Référence Immovlan: RAP89929
Référence vendeur: 13884

Chambre(s)
3
Surface habitable
200 m²
Salle(s) de bain(s)
2

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

TE RENOVEREN HANDELSHUIS/OPBRENGSTEIGENDOM MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN IN HARTJE BERINGEN

Centraal gelegen in de gezellige dorpskern van Beringen treffen we op de alom gekende Koolmijnlaan ter hoogte van nummer 6, dit ruim polyvalent pand. Door zijn centrale ligging spreekt het voor zich dat we alle nodige faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, ... in de directe omgeving kunnen terugvinden. Ook de centra van Heusden en Koersel liggen op enkele minuten rijden. De sportievelingen onder ons kunnen zich uitleven op de mijnterril voor een stevige wandeling. Wie graag shopt kan terecht in het leuke C-mine met een groot aanbod aan winkels. Kortom: van een gunstige locatie gesproken.

Het pand werd gebouwd eind jaren 1800 en doorheen de jaren opgesplitst in twee delen als opbrengsteigendom: een (verhuurd) gelijkvloers appartement toegankelijk via de Koolmijnlaan en een tweede woongedeelte bereikbaar via de Steenstraat. Het goed is vergund geacht als handelshuis waardoor men hier handel dient te drijven. Hierdoor leent dit pand zich ideaal om als koper wonen met werken te combineren op hetzelfde adres. Gezien de centrale ligging en het groot aanbod van omliggende handelaars is dit de locatie bij uitstek om uw zaak te starten. Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen bij de gemeente Beringen zijn er aan opties geen gebrek! ... Verder lezen? Neem een kijkje op www.immotopinvest.be - STEDENB INFO IN AANVRAAG Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 179.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
À rénover
Année de construction
1899
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 24-12-2020 06:24
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Beringen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!