LOADING...

Surface commerciale à vendre à Herk-la-ville (RAP51481) Online

€ 399.500
Obtenir l'adresse Keibergstraat 11
3540 Herk-la-ville
Carte
Référence Immovlan: RAP51481
Référence vendeur: 4058292

Surface habitable
400 m²
Garage
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Verrassend ruime woning (+-400m²) op een royaal perceel van circa 44 are met een straatbreedte van 38m, met weide + stallingen en mogelijkheid voor het uitoefenen van een vrij beroep. Volgende punten werden reeds up to date gebracht: 2010 dubbel glas, 2008 keuken + vloer in de keuken, 2008 aanbouw tuinkamer, 1990 nieuw dak.
We betreden de woning via de inkomhal dewelke toegang geeft tot de praktijkruimte, de woonkamer en de keuken. De praktijkruimte is afgescheiden van de leefruimte. Dit voormalig kapsalon leent zich perfect voor een kantoor of beroep aan huis: kine praktijk, kapsalon, schoonheidsspecialiste, advocaat, boekhouder, etc... De keuken werd in 2008 volledig vernieuwd en voorzien van een aangebouwde tuinkamer. Vanuit deze tuinkamer heeft u een prachtig zicht over de achtertuin. Achter de keuken bevindt zich nog een praktische berging dewelke reeds voorzien is van inbouwkasten. De woonkamer is ruim en door zijn grote raampartijen voorzien van een maximum aan lichtinval. De nachthal geeft uit op 3 ruime slaapkamers en de badkamer voorzien van toilet, douche en lavabo. Een 2de badkamer met toilet, zitbad en lavabo vinden we achter de berging. Via een korte trap bereiken we nog een hobbykamer van circa 26m², hier kan eventueel ook een 4de slaapkamer ingericht worden! Via het zolderluik bereiken we de ruime zolder (circa 100m²), indien u extra ruimte zoekt liggen hier zeer veel mogelijkheden. Bovendien beschikt de woning over 2 inpandige garage's en is ze volledig onderkelderd. Buiten kan u genieten van een prachtig aangelegde afgesloten tuin met verschillende rustpunten. Voor de klusser beschikt de woning over een werkplaats van circa 50m², achter de werkplaats vinden we nog een garage en 2 stallingen. Deze laatste sluiten aan bij een afgesloten weide dewelke perfect is voor het houden van paarden of kleinvee!! Wenst u meer info of een vrijblijvend bezoek ter plaatse? Contacteer ons dan op het nummer Tel 011.22.22.85 en wij helpen u graag verder. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 399.500
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Excellent
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
1965
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 09-09-2020 05:22
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Herk-la-ville ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!