LOADING...

Surface commerciale à vendre à Houthalen-Helchteren (RAP90085) Online

€ 375.000
Obtenir l'adresse Koolmijnlaan 115
3530 Houthalen-Helchteren
Carte
Référence Immovlan: RAP90085
Référence vendeur: 14181

Chambre(s)
4
Surface habitable
292 m²
Salle(s) de bain(s)
2
Terrasse
45 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

KNAPPE HORECAZAAK MET RUIM WOONGEDEELTE!

Langs de welbekende Koolmijnlaan te Houthalen-Helchteren vinden we dit ruim en knap pand met veel potentieel. Door de centrale en uitstekende ligging is het pand zeker geschikt om iets leuk in uit te baten. Bovendien beschikt men over een enorme oppervlakte aan woongedeelte zodat men wonen en werken perfect kan combineren!

Op het gelijkvloers vindt men een mooie horecazaak met moderne en degelijke inrichting. Het geheel werd volledig en stijlvol ingericht. De gelijkvloerse zaak heeft een oppervlakte van bijna 130m² en een knap terras van 45m² met zonneluifels. Achteraan kan men een aparte sanitaire ruimte terugvinden voor mannen en vrouwen. Zowel aan de voorkant als de zijkant heeft men parkeermogelijkheden waar het cliënteel gemakkelijk de auto kwijt kan. Voorlopig vormt het naastliggende, gelijkvloerse gedeelte samen met de horecazaak één groot geheel. Dit wordt momenteel gehuurd door de huidige eigenaars. Men heeft de keuze om het geheel af te sluiten door het plaatsen van een muur of indien men meer plaats wenst het huurcontract over te nemen. In het middelste gedeelte dat momenteel gehuurd wordt, bevinden zich nog extra zitplaatsen alsook de keuken.
DE AANKOOP VAN HET ONROEREND GOED IS ENKEL MOGELIJK IN COMBINATIE MET HET HANDELSFONDS VAN €250.000!

Via de privédeur in het restaurant kan men dan het woongedeelte betreden..Voor verdere tekst zie www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 375.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Normal
Année de construction
1951
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 17-01-2021 06:27
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Houthalen-Helchteren ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!