LOADING...

Surface commerciale à vendre à Houthalen-Helchteren (RAP89917) Online

€ 349.000
Obtenir l'adresse Kazernelaan 254
3530 Houthalen-Helchteren
Carte
Référence Immovlan: RAP89917
Référence vendeur: 13034

Chambre(s)
4
Surface habitable
381 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

GOED GELEGEN HANDELSPAND MET 4 SLPK WOONST OP 10A76C!

Gelegen langs de Kazernelaan houden we halt bij dit ruim handelsland met op te frissen woonst. We bevinden ons hier op de Kazernelaan 254 waar we kunnen spreken van een goede visibiliteit met al de nodige faciliteiten zoals buurtwinkels, openbaar vervoer, etc. vlakbij. Wie de gezellige sfeer van het stadsleven wil opsnuiven bereikt in een mum van tijd het centrum van Helchteren of Hasselt. We spreken hier absoluut van een centrale ligging met de oprit van de E314 op slecht enkele minuten verwijderd. Naast zijn toplocatie biedt het handelspand ook voldoende parkeergelegenheid, ideaal voor het onderbrengen van jouw onderneming.

Het geheel werd opgetrokken in 1972 maar enkele jaren geleden voorzien van enkele vernieuwingen. Zo werden de ramen in 2014 vernieuwd naar pvc met dubbele beglazing en schakelde de centrale verwarming over op aardgas. Aan de rechterzijde van het pand betreden we het handelsgedeelte. Deze werd in het verleden gebuikt voor horeca-aangelegenheden waardoor men koos voor een opdeling tussen een handelsland aan de voorzijde en een keuken aan de achterzijde. Ook werd er een sanitaire ruimte voorzien voor de klanten. Dankzij de totale oppervlakte van 120m² leent deze zich ideaal voor het uitbaten van verscheidene handelszaken. We vinden in deze ruimte ook een toegangsdeur naar de woning die we aan de rechterzijde.... Voor meer info, ga naar www.immotopinvest.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 349.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
À rénover
Année de construction
1972
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-01-2021 08:59
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Houthalen-Helchteren ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!