LOADING...

Surface commerciale à vendre à Houthalen-Helchteren (RAP89829) Online

€ 260.000
Obtenir l'adresse Grote Baan 391
3530 Houthalen-Helchteren
Carte
Référence Immovlan: RAP89829
Référence vendeur: 11578

Chambre(s)
6
Surface habitable
590 m²
Garage
2
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

BIJZONDER RUIM HANDELSPAND MET WOONST - CENTRALE LOCATIE!

Gelegen te Grote Baan 391 vinden we dit centraal gelegen handelspand met woonst terug. De voormalige café werd charmant en nostalgisch ingericht, waarbij er veel aandacht besteed werd aan het bewaren van de gezellige en authentieke elementen. De toog vormt het middelpunt van de zaak, hieraan kunnen vaste klanten gezellig een pintje drinken na een lange werkdag. De rest van de zaak biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van voldoende tafels en stoelen. Aan de achterkant van de toog werd er een tweede zitgedeelte voorzien, waar uw klanten samen kunnen zitten of in alle comfort een maaltijd kunnen verorberen. Uiteraard is dit pand ook uitermate geschikt voor andere commerciële doeleinden, de keuze is aan u! Aan de zijkant vinden we ook nog de toiletten terug, deze werden gescheiden voor mannen en vrouwen. Elk werden ze voorzien van een staantoilet, eigen lavabo en de nodige toiletaccessoires. Voor de mannen werden er urinoirs geplaatst. In de bijzonder ruime bierkelder kan u makkelijk uw vaten en andere benodigdheden opslaan. Is het een mooie zomerse dag? Op de gezellige koer aan de achterkant kan u een gezellig zonneterras plaatsen. Het terras is zuidwestelijk gelegen, zodat uw klanten de gehele namiddag én avond kunnen genieten van een biertje in de zon. Verder lezen? Bezoek onze website op www.immotopinvest.be ! Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 260.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
À rénover
Année de construction
1939
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 06-01-2021 06:28
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Houthalen-Helchteren ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!