LOADING...

Surface commerciale à vendre à Hasselt (RAP75685) Online

€ 299.000
Obtenir l'adresse Banneuxstraat 25
3500 Hasselt
Carte
Référence Immovlan: RAP75685
Référence vendeur: TkBanneuxstraat

Chambre(s)
2
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

CONTACT:
Contacter Tel 011/30.76.88 | Contacter Tel 011/30.76.85

Prijs: € 299.000

Handelsgelijkvloers met achterliggende atelier/werkplaats en bovengelegen appartement, gelegen vlakbij het centrum van Hasselt en op enkele minuten rijden van de autosnelweg. Commercieel vlot bereikbaar dus! Parkeermogelijkheid voor de deur!!
Het pand heeft meerdere mogelijkheden, het appartement kan bijvoorbeeld ook (deels) bij de handelsruimte betrokken worden. Ideaal dus om wonen en werken te combineren.

Indeling:
WINKEL: De handelsruimte (+/-75m²) met achterliggend atelier/werkplaats, overdekte koer en werkhuis/garage. Het pand heeft een grote etalage, kleine berging en geeft toegang aan de kelder/cv-ruimte (+/-27m²) en het bovengelegen appartement.
Het achterste werkhuis (+/-15m²) is uitgerust met alarm, airco, kachel, luchtdrukleidingen, … Ook het dak werd recent aangepast.

APPARTEMENT: Het appartement is mooi gerenoveerd en heeft een ruime woonkamer met open haard op gas, dubbele glazen deur naar de hal, volledig uitgeruste keuken met vitrokeramische kookplaten, koelkast, vaatwasser, combi-oven. Naast de keuken bevindt zich de badkamer met enkele lavabo, ligbad met douche, toilet en ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en boiler. Vanuit de keuken kan je naar een groot terras dat ook een trap heeft naar de binnenkoer. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een berging.

De volledige voorgevel kan afgesloten worden door middel van een elektrische rolluik. Het pand werd ook voorzien van airco- en alarminstallatie, rolluiken.
Vg, Wg, Gmo, Gvv, Gvkr.

Bouwjaar: 1978
Opp:: 2a91ca, totale bruikbare vloeroppervlakte 255m²
EPC: 442 kWh/m²
KI: 1831
CV: op aardgas
Bezichtiging: na afspraak via kantoor Tel 011 30 76 80 of Contacter

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 299.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Normal
Année de construction
1978
Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 23-11-2020 11:16
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Hasselt ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!