LOADING...

Surface commerciale à vendre à Tielt-Winge (RAP74056) Online

€ 193.186
Obtenir l'adresse Leuvensesteenweg 234 C0.02
3390 Tielt-Winge
Carte
Référence Immovlan: RAP74056
Référence vendeur: 4188829

Chambre(s)
2
Surface habitable
85 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
Jardin
24 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

REEDS 60% VERKOCHT!
Ondernemen in Tielt-Winge? Dan is deze handelsruimte ideaal voor u!

In het groene hart van het Hageland wordt in Sint-Joris-Winge het woonproject "Wingerpark" gerealiseerd dat verkeerstechnisch vlot bereikbaar via de E314 en E40 en de aansluiting met het openbaar vervoer. Sint-Joris-Winge zelf is nog steeds een landelijke gemeente in een groene omgeving en heeft daarnaast een erg levendig centrum, met ruimte voor sport en ontspanning, handel en lokale economie.

Het woonproject "Wingerpark" omvat 51 appartementen, verspreid over 8 woonblokken, en een ondergrondse parking. Er is een mix van 1, 2 en 3-slaapkamerappartementen allen met een ruim terras met goede oriëntatie. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een tuin. Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan het wooncomfort en energiezuinigheid. De oplevering is voorzien tegen het najaar van 2021. De werken zijn intussen goed gestart.

In de ondergrond dient er een autostaanplaats aangekocht te worden. De prijzen van deze staanplaatsen variëren tussen 23.000 en 26.600 euro inclusief kosten. Er worden eveneens garageboxen en bergingen waarvan sommigen in combinatie met een staanplaats aangeboden.

Meer informatie? Contacteer ons via Contacter of Tel 0491/90.99.90 . Wij maken graag tijd voor u, bij uw thuis of bij ons op kantoor. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 193.186
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 20-10-2020 10:00
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Tielt-Winge ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!