LOADING...

Surface commerciale à vendre à Attenrode (RAJ72009) Online

€ 390.000
Obtenir l'adresse Doelaagstraat 3
3384 Attenrode
Carte
Référence Immovlan: RAJ72009
Référence vendeur: 19-01-023

Chambre(s)
5
Surface habitable
252 m²
Garage
1
Place(s) de parking
5
Salle(s) de bain(s)
2
Jardin

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze ruime woning met werkhuis te Glabbeek wordt te koop aangeboden!

De woning met ruime bijbouw ligt in de Doelaagstraat te Attenrode, een gezellige deelgemeente van Glabbeek. Het bijgebouw werd gebouwd in 2010 en biedt met een bruikbare oppervlakte van 244 m² vele mogelijkheden. Zo kan het bijvoorbeeld gebruikt worden voor een combinatie van wonen en werken, een vrije beroeper, een zelfstandige in hoofd of bijberoep, als opslagruimte, als garage of ..... de mogelijkheden zijn eindeloos.

De woning zelf werd grotendeels gerenoveerd in 2008 en is instapklaar mits enkele kleine afwerkingen die nog dienen te gebeuren. De woning kan ook perfect gebruikt worden als kangoeroewoning!

Op het gelijkvloers vinden we een knap ingerichte keuken, een zeer ruime living met parketvloer en inbouwhaard, een wasplaats, een bureel ruimte en nog kangoeroewoonst met eigen living, slaapkamer en badkamer.

Op de verdieping zijn 4 ruime slaapkamers, een nog af te werken zolderruimte, een grote polyvalente ruimte die kan dienen als speelkamer, dressing of bureel en een ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.

Hebt u interesse of wenst u een verkenning ter plaatse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 390.000

Services

Année de construction
1964
Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 19-11-2019 12:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Attenrode ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!