LOADING...

Surface commerciale à vendre à Keerbergen (RAP74588) Online

€ 595.000
Obtenir l'adresse Valkeniersdreef 13
3140 Keerbergen
Carte
Visite virtuelle
Référence Immovlan: RAP74588
Référence vendeur: 4388

Chambre(s)
2
Garage
1
Place(s) de parking
20
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Dit exclusieve pand met handelsgelijkvloers, beter gekend als "De Lodge", bevindt zich in een residentiële omgeving nabij het meer van Keerbergen, op een perceel van ruim 22 are.

Wie nog op zoek is naar een villa met handelsgelijkvloers, moet niet langer zoeken. Deze woning voldoet volledig aan uw verwachtingen.
Op het gelijkvloers bevindt zich het handelsgedeelte dat bestaat uit een polyvalente ruimte, een royale veranda, een bar, een ruime keuken, gastentoiletten en een groot verzorgd terras.
Daarnaast vinden we op het gelijkvloers ook nog heel wat stockageruimte, technische ruimte en de toegang tot de droge kelder.
Op de eerste verdieping bevindt zich het woongedeelte met badkamer dat zowel voorzien is van een bad als van een douche, 2 slaapkamers, berging en leefruimte.
Achteraan biedt het perceel een ruim terras met verzorgde tuin.

De zaak wordt momenteel nog steeds in gebruik genomen als restaurant. Hiernaast biedt het nog vele andere mogelijkheden.

Détails financiers

Prix
€ 595.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
1951
Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 01-12-2020 01:27
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Keerbergen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!