LOADING...

Surface commerciale à vendre à Heverlee (RAN32031) Online

€ 1.089.000
Obtenir l'adresse Abdijstraat 1
3001 Heverlee
Carte
Référence Immovlan: RAN32031
Référence vendeur: 4032041

Surface habitable
562 m²
Garage
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze commerciële ruimte net buiten het centrum van Leuven is ideaal gesitueerd op de invalsweg tussen het industrieterrein van Haasrode en het centrum van Leuven.

Voorheen werd deze ruimte gebruikt als kantoor voor KBC en is daarmee ingericht als bank, met veiligheidsglas voor de baliemedewerkers, aparte kantoren, een archiefruimte en een kluizenzaal.

De commerciële ruimte heeft een oppervlakte van 562m², met toegang tot een achterliggende tuin met terras, die uitsluitend aan de commerciële ruimte toehoort. Ondergronds zijn er 10 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan er momenteel 1 verhuurd wordt aan een lokale bewoner (maandelijks opzegbaar). Ook in de straat kan er makkelijk geparkeerd worden.

Deze commerciële ruimte biedt een unieke kans om een bedrijf te vestigen dichtbij, maar net buiten Leuven, met makkelijke toegang, voldoende parkeerplaats, goede zichtbaarheid en op een drukke toegangsweg van Leuven. Kortom, alle elementen om een succesvolle zaak te runnen.

Contacteer ons vandaag voor meer informatie of een bezoek via Contacter of via Tel 0498 507 105 . Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 1.089.000

Services

Etat du bien
Excellent
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2003
Disponibilité du bien
Immédiatement
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 19-05-2020 02:10
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Heverlee ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!