LOADING...

Surface commerciale à vendre à Kapellen (RAP77875) Online

€ 175.000
Obtenir l'adresse Dorpsstraat 50
2950 Kapellen
Carte
Référence Immovlan: RAP77875
Référence vendeur: 9437

Surface habitable
61 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Verzorgd handelsgelijkvloers (61 m²) met een waaier aan mogelijkheden en buitenkoer op een ideale locatie in hartje Kapellen.Het pand bevindt zich pal in het centrum van Kapellen op een gunstige locatie vlakbij het gemeentepark. Ze kent bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Meerdere buslijnen, evenals het treinstation zijn op wandelafstand gelegen, waardoor mogelijk cliënteel vlot de handelszaak weet te bereiken. Verder is er eveneens een vlotte verbinding met in- en uitvalswegen.Het handelsgelijkvloers bestaat uit 2 ruimtes: de handelsruimte van 39 m² vooraan en de bijkeuken met aparte wc (18 m²) achteraan. De ruimte vooraan geniet van veel daglicht dankzij de hoge plafonds met hoge raampartijen. Deze hoge plafonds zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Een ruwe bakstenen muur geeft de kamer daarbij een karakteristieke uitstraling. De bijkeuken achteraan is voorzien van een lavabomeubel, maar biedt verder veel mogelijkheden. Er is hier tevens een aparte wc gesitueerd. Vanuit deze ruimte hebben we toegang tot de buitenkoer van 70 m² met noord-oost-oriëntatie. Hier bevindt er zich nog een tuinberging van 9 m². Verder dient zeker nog vermeld te worden dat het perceel eveneens via een achteringang te betreden is.Het dak is conform de norm 2020. De centrale verwarming is op gas. Er is overal dubbele beglazing aanwezig. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 175.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Normal
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 27-10-2020 08:08
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Kapellen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!