LOADING...

Surface commerciale à vendre à Duffel (RAI55757) Online

€ 149.500
Obtenir l'adresse Kwakkelenberg 7
2570 Duffel
Carte
Référence Immovlan: RAI55757
Référence vendeur: 1148

Surface habitable
116 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Algemeen:
We vinden deze mooie handelsruimte op een interessante locatie in het centrum van Duffel. De handelsruimte werd enkele jaren geleden gerenoveerd (nieuw hoogwaardig schrijnwerk, vloeren, elektriciteit, ....). Op heden wordt het pand verhuurd als Argenta Bankkantoor voor 1.430 €/maand (zijnde een rendement van 11,5%) doch de huurovereenkomst neemt een einde op 30/6/2019.

Mogelijkheid tot het mee aanschaffen van een te renoveren bovengelegen duplexappartement met 2/3 slaapkamers met grote garagebox (40 m²).

Indeling:
Het gelijkvloers is aan de straatzijde voorzien van een wachtruimte. Naast deze wachtruimte bevindt zich een afgesloten berging waar nu de ATM (geldautomaat) is voorzien die met een kleine ingreep mee etalage kan vormen. Achterliggend zijn er 4 bureelruimtes voorzien waar één of twee ook aangewend kunnen worden als vergaderzalen. Deze zijn allen voorzien van airconditioning. Achteraan is er een sanitair gedeelte en een op te frissen keuken.

Interesse?
Op zoek naar een handelspand op een interessante locatie?  Neem dan snel contact op met Immo Vivo op het nummer Tel 03/459.89.59 .
Denkt u eraan een nieuwe woning aan te kopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huidige woning te bekijken. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 149.500
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Disponibilité du bien
A convenir
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-10-2020 08:25
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Duffel ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!