LOADING...

Surface commerciale à vendre à Lier (RAP94318) Option

€ 398.000
Obtenir l'adresse Antwerpsestraat 67
2500 Lier
Carte
Référence Immovlan: RAP94318
Référence vendeur: 8048

Chambre(s)
3
Surface habitable
350 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

IN OPTIE

Op een uiterst gunstige locatie, midden in de winkelstraat van Lier, vinden we dit interessant opbrengst eigendom bestaande uit een winkelpand (+/-95m²) met magazijn (+/-50m²) en een woongedeelte (+/-150m²)!

Het strak ingerichte winkelgedeelte beschikt vooraan over een bruikbare oppervlakte van +/- 95m² en geniet van een zeer mooie lichtinval dankzij de diverse lichtkoepels die hier voorzien werden! Achteraan beschikt de winkel nog over een ruim magazijn (+/-50m²) met toevoer en afvoer van water. Vanuit het magazijn kunnen we de trap nemen naar de 1e verdieping waar zich de bureau-ruimte en een kitchenette bevindt. Deze ruimte (+/-30m²) is ook voorzien van een apart toilet met handenwasser en leent zich perfect tot vergaderruimte, keuken, ontspanningsruimte, ...! Tevens is er hier een technische kamer voorzien waar zich de individuele verwarmingsinstallatie op gas bevindt. Verder is het winkelgedeelte uitgerust met op maat gemaakt meubilair, verlichtingsarmaturen, alarminstallatie, metalen rolpoort en een vitrine.

Via de aparte toegang komen we tot de inkomhal van het te renoveren triplex-appartement welk verhuurd is aan €800/maand. We nemen de trap tot de 1e verdieping waar we een aparte bureau ruimte (+/-6m²) vinden alsook een woonkamer op laminaat (+/-30m²), keuken (+/-16m²) met gasfornuis, dampkap, dubbele spoelbak, opbergruimte en de individuele condensatieketel. Op de tweede verdieping vinden we 2 slaapkamers (15m² en 13m²) en een badkamer (+/-6m²) welke voorzien is van een ligbad, lavabo en een toilet. Op de 3e verdieping vinden we tenslotte de ruime zolderkamer (+/-35m²) die eveneens als slaapkamer dient.

OPBRENGST:

Winkel: voorheen verhuurd aan €2000/maand. Staat sinds 04/2020 leeg.
Woonst: verhuurd aan €800/maand

EPC: Winkel: Energielabel F
Woonst: Energielabel E (404 kWh/m²)

Het onroerend goed is gelegen in een beschermde archeologische zone, voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be.

Voor een bezoek ter plaatse kan u ons contacteren op het nummer Tel 03 449 42 41 of mail ons via Contacter

De waarde van uw eigendom kennen ? Maak vrijblijvend een afspraak met onze habicom expert in uw buurt. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 398.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Normal
Année de construction
1850
Disponibilité du bien
A l’acte
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 19-01-2021 09:53
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à vendre à Lier ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!