LOADING...

Surface commerciale à louer à Heppen (RAP75953) Online

€ 2.500
Obtenir l'adresse Leopoldsburgsesteenweg 82
3971 Heppen
Carte
Référence Immovlan: RAP75953
Référence vendeur: 4317

Surface habitable
750 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - In dit voortreffelijke handelspand in de Leopoldsburgsesteenweg 82 in Heppen vink je al jouw gewenste troeven met voorsprong af. Dat maakt van dit pand dé ideale plaats voor een kledingwinkel, fitnesszaak, groot kantoor en zelfs een heerlijk restaurant vindt hier ongetwijfeld zijn draai. Je krijgt een instapklare ruimte met een totale oppervlakte van maar liefst 750m². Gelijkvloers heb je een riante open ruimte van 190m². Niet enkel de grote raampartijen zorgen voor een geweldige lichtinval maar ook de talrijke spots strijken hun deel van de eer op. De aparte bureau- of vergaderruimte is ideaal om de administratieve kant netjes te kunnen beheren. Er is eveneens een kitchenette en een sanitaire ruimte voorzien. Met 511m² aan stockageruimte zal je zeker geen plaats tekort komen. De kelderruimte werd zeer netjes afgewerkt met een prachtig houten vloer en kan zelfs bij de showroom betrokken worden. De enorme étalage in combinatie met de Leopoldsburgsesteenweg zorgt voor een buitengewone visibiliteit en passage. Bovendien ligt het centrum van Leopoldsburg op minder dan 1 kilometer afstand. Je start hier jouw nieuwe avontuur dus op een toplocatie. De grote parking zowel vooraan als aan de zijkant van dit pand maakt jouw zaak bijzonder toegankelijk is voor potentiële klanten. Interesse? Bel ons dan vandaag nog voor een afspraak. tel. Tel 011 255 155 . Bron bewoonbare oppervlakte: EPC – verslag. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 2.500
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Année de construction
1986
Disponibilité du bien
Immédiatement
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 23-10-2020 06:53
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à louer à Heppen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!