LOADING...

Surface commerciale à louer à Hasselt (RAP64893) Online

€ 1.750
Obtenir l'adresse Kempische Steenweg 370
3500 Hasselt
Carte
Référence Immovlan: RAP64893
Référence vendeur: 2305348

Surface habitable
350 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze handelsruimte is gelegen op de Kempische Steenweg 370 te Hasselt, vlakbij de voormalige Philips-site Hasselt-Kiewit, aan de verbindings as N74 (Eindhoven Hasselt) en op enkele min. van de E313 en E314. Snelle en goede verbinding naar Antwerpen, Brussel  en Luik.Met een oppervlakte van ongeveer 50 m² en 300 m² biedt deze commerciële ruimte veel potentieel.De winkel heeft een vitrine van 5,3 meter met in het midden de toegangsdeur. Aan beide zijden bevindt zich de vitrine. Opzij heb je  tevens een raampartij waardoor er natuurlijk licht de commerciële ruimte binnenkomt.Hierboven is de commerciële ruimte uitgerust met een 2 toiletten en een kitchenette. De winkelruimte is vandaag opgedeeld in meerdere compartimenten maar met enkele kleine ingrepen tover je deze om tot één groot geheel. Zeer interessant is de toegang naar de Kempische Steenweg, ideaal dus voor het leveren/ophalen van goederen.Het kadastraal inkomen ten laste van de huurder.Opent u hier binnenkort uw winkel? Of droomt u van een eigen handelspand op een centrale ligging? Dan is dit uw kans!Voor aan afspraak ter plaatse en meer info: contacteer Stephanie Odeurs op het nummer Tel 0474-73 64 84 of mail naar Contacter! Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 1.750
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Etat du bien
Nouveau
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 04-10-2020 06:11
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à louer à Hasselt ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!