LOADING...

Surface commerciale à louer à Boechout (RAK85914) Online

€ 2.950
Obtenir l'adresse Sint-Bavoplein 20
2530 Boechout
Carte
Référence Immovlan: RAK85914
Référence vendeur: 7438

Chambre(s)
1
Surface habitable
136 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

IN OPTIE! Op het mooie Sint-Bavoplein in hartje Boechout vinden we dit volledig gerenoveerd handelspand met duplex-appartement! Een unieke locatie met veel visibiliteit en uitstekende bereikbaarheid.

Het handelsgelijkvloers heeft een totale oppervlakte van 136m² en biedt tal van mogelijkheden door het open karakter van de ruimte. Vooraan zijn er aansluitingen voor een eventuele keuken te plaatsen. De vloer is in gepolierd beton en werd voorzien van vloerverwarming. Centraal vinden we een ruim apart toilet met handenwasser. In het achterste gedeelte zorgt een lichtkoepel voor mooie natuurlijke lichtinval. De grote raampartijen aan de achtergevel bieden een prachtig uitzicht op de achterliggende zonnige tuin met aangelegd terras, waar het zalig zitten is. Achterin de tuin is er nog een garage/berging met toegang vanuit de Hovesesteenweg.

Het duplex-appartement is bereikbaar via een trap in het midden van de handelsruimte. Op de eerste verdieping vinden we de ruime woonkamer op marmeren vloer en zal nog worden voorzien van een open keuken. Van hieruit geniet u van een magnifiek zicht op de kerk en het Sint-Bavoplein ! De bovenverdieping is momenteel één grote slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en lavabo en een apart toilet.

Bent u opzoek naar een mooi handelspand met woonst op een unieke en centrale locatie te Boechout? Dan is dit eigendom uw bezoek zeker waard !

EPC: Energielabel B.

Huurwaarborg: 3 maanden, plaatsbeschrijving: € 245, onmiddellijk beschikbaar!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel Tel 03/449.42.41 of surf naar www.habicom.be Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 2.950
Récurrence du loyer
Mensuel

Services

Etat du bien
Normal
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 24-02-2020 09:57
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Businesses à louer à Boechout ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!