LOADING...

Rez-De-Chaussée à vendre à Kontich (RAL89600) Online

€ 315.000
Obtenir l'adresse Infanterielaan 7
2550 Kontich
Carte
Référence Immovlan: RAL89600
Référence vendeur: 3980398

Chambre(s)
2
Surface habitable
138 m²
Salle(s) de bain(s)
2
Terrasse
54 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Prachtig nieuwbouwproject Kontich Centraal te Kontich-Kazerne, bestaande uit twee gebouwen van in totaal 24 studio’s en appartementen, aangevuld met evenveel bergingen en parkeerplaatsen. Het biedt een mix van units met 1- en 2-slaapkamers die telkens over een eigen tuin of terras beschikken. De oppervlaktes schommelen tussen de 53m² en 138,5m². Ver van drukte en toch goed bereikbaar (E19) tussen Antwerpen en Brussel. Hier heeft u alles binnen handbereik in een aangenaam dorp op mensenmaat: warme bakker, keurslager, apotheker en een dokter om de hoek, het gemeentehuis vlakbij, kinderopvang en schooltje vrijwel voor de deur, een supermarkt en een klein winkelcentrum met leuke boetieks waar u zo binnenloopt en voor de liefhebbers ook ontzettend veel groen om te wandelen, joggen en helemaal tot rust te komen. Van het Broekbos, Gemeentepark tot pakweg het Kapellekesbos.

Kontich Centraal: nieuwbouwappartementen- en studio’s waar u in het heerlijkste comfort kan genieten van alle moderne luxe die u wenst, geheel op maat van uw behoeften en verlangens. De bekende Fietsostrade loodst u makkelijk richting Mechelen of de metropool. En nog een immens voordeel: in geen tijd bent u tevens in de fijne aanpalende gemeenten. Ideaal voor starters alsook voor investeerders: Kontich Centraal beoogt een stevig nettorendement van 4%. Zonder zelfs rekening te houden met de toekomstige meerwaarde. Die volgt er wel degelijk als u investeert op deze locatie in de gegeerde Antwerpse Zuidrand. Een nieuwbouw zoals Kontich Centraal is niet alleen inflatiebestendig door de indexatie van de huurinkomsten. U kunt – zeker bij dit type van project in zo’n rustige, groene en vlot bereikbare buurt met dit groeiend potentieel – zonder enige twijfel rekenen op een zeer interessant meerwaarderendement. En de zogeheten ‘early adopters’ (lees: de vroege kopers) gaan daar als geen ander van profiteren. Investeren in Kontich centraal betekent beleggen in uw toekomst! Misschien tot slot nog een financieel toemaatje: in Kontich is er een aanvullende gemeentebelasting van 5,7% en 1095 opcentiemen.

Het project voldoet aan alle huidige strenge energienormen. (E-peil: E70)

Info en verkoop: De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel, onder de voorwaarden van de wet Breyne en biedt een 100% voltooiingsgarantie. Contacteer ons voor meer informatie (lastenboek, plans van de appartementen, ...) of een vrijblijvende afspraak via Tel 03/260.46.66 of Contacter

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 315.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2016
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
2
Surface chambre à coucher 1
20 m²
Surface chambre à coucher 2
19 m²
Surface habitable
138 m²
Meublé
Non
Surface du séjour
40 m²
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Super équipée
Nombre de salles de bain
2
Nombre de toilettes
1
Type de vitrage
Double vitrage
Parlophone
Oui
Ascenseur
Oui
Etage de l'appartement
4
Nombre de façades
4
Nombre d'étages de l'immeuble
4
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
54 m²
Raccordé aux égouts
Oui
Raccordé au gaz de ville
Oui
Conso. spécifique d'énergie primaire
70 kWh/m²/an
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 15-04-2020 11:06
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Kontich ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!