LOADING...

Penthouse à vendre à Bruges (RAN42846) Online

€ 348.000
Obtenir l'adresse Jeruzalemstraat 17 2.01
8000 Bruges
Carte
Référence Immovlan: RAN42846
Référence vendeur: 1257

Chambre(s)
2
Surface habitable
90 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

In het pittoreske Sint-Annakwartier vinden we in een verzorgd residentieel pand op de 2de verd. dit comfortabel ingericht, recent appartement (thans verhuurd). Zeer gegeerde buurt: rustig wonen en tegelijk op amper enkele minuten wandelen van de levendige historische stadskern (via de feeërieke Spinolarei), met z'n terrasjes, winkels en zoveel meer. In het Sint-Anna- en aanpalend Guido Gezellekwartier is het bovendien zalig om de verborgen hoekjes van het authentieke Brugge te ontdekken. Dit penthouse-appartement telt twee volwaardige slaapkamers, en heeft verder een badkamer, een apart toilet, een halfopen kwalitatief ingerichte keuken (voorzien van toestellen) met geïntegreerde eethoek, een lichtrijke leefruimte, een bergruimte en een afzonderlijke wasplaats. De inkomhall, leef- en slaapruimtes zijn voorzien van een moderne, tijdloze parket. Vanop het terras toegankelijk via de living geniet je volop van een prachtig open zicht, o.m. op de Jeruzalemkerk en het Engels Klooster. Voorzien van Modular-verlichtingspots, de eigenaar koos consequent voor goeie kwaliteit in alles. Energiezuinig (E-peil 83), CV op aardgas (condensatieketel). De ondergrondse autostandplaats is bij te kopen aan 30.000 euro en is bereikbaar via de Korte Rijckepijnderstraat. Er is een ruime gemeenschappelijke fietsenplaats. Het ondergronds niveau heeft rechtstreeks toegang tot de lift. Zeker uw bezoek waard! Contacteer me vrijblijvend op Tel 0476/70.60.26 of mail Contacter Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 348.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
2014
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
2
Surface habitable
90 m²
Garage
Non
Type de chauffage
Gaz
Air conditionné
Non
Alarme antieffraction
Non
Ascenseur
Non
Accessible aux moins valides
Non
Conso. spécifique d'énergie primaire
147 kWh/m²/an
Référence PEB
31005-G-20095504/EP03620/A001/D05/SD010
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat d'intérêt culturel, historique et/ou esthétique
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Le bien est "classé" ou fait partie d'un ensemble classé au patrimoine
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 03-06-2020 04:36
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Appartements à vendre à Bruges ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!