LOADING...

Maison à vendre à Zingem (RAP48476) Online

€ 648.000
Obtenir l'adresse Speelstraat 38A
9750 Zingem
Carte
Référence Immovlan: RAP48476
Référence vendeur: 2279157

Chambre(s)
2
Surface habitable
221 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Te koop, villa met prachtige tuin en uiterst grote garage op rustige ligging te Kruisem (Zingem)!- Bekijk de volledige tekst en alle foto's via www.nobels.be onder referentienummer 2276368 -VERRASSENDE, VOLLEDIG ONDERKELDERDE VILLA met een uiterst grote INPANDIGE GARAGE /LOODS  aan de SCHELDEMEERSEN te ZINGEM, deelgemeente Kruisem. Dé ideale locatie voor mensen die rust en privacy hoog in het vaandel voeren! Situeert zich in een heel aangename buurt in een RUSTIGE STRAAT én tegelijk op een BOOGSCHEUT VAN HET DORPSCENTRUM waar men alles kan terugvinden :winkels, school, station, ...Deze woonst , op een grondperceel van circa 1960m², dateert van 2002 en werd steeds MET UITERSTE ZORG ONDERHOUDEN. Een aanzienlijke BEWOONBARE OPPERVLAKTE VAN 220,5 M² op het gelijkvloers kan  zelfs UITGEBREID worden tot bijna het DUBBELE  in de huidige OPEN ZOLDERRUIMTE (bereikbaar via vaste trap) ! Nog niet voldoende ruimte? De KELDER VAN 220 M² biedt u een zee aan ruimte en kan dan ook voor veel doeleinden worden aangewend!   Extra troef binnenshuis is dus de GARAGE VAN MAAR LIEFST 80M² met hoge inrijpoort (ideaal voor een mobilehome) . Deze ruimte beschikt zelfs over een GOEDERENLIFT die rechtstreeks uitgeeft in de onderliggende kelder.Buitenshuis treffen we de PRACHTIGE AANGELEGDE TUIN, rijk aan VERRASSENDE HOEKJES MET MEERDERE TERRASSEN , EEN EIGEN BEEKJE en is daarenboven volledig afgesloten!De INDELING gaat als volgt: we betreden de villa via de inkomhal met apart toilet die ons toegang biedt tot de woonkamer, de 1ste slaapkamer en de trap naar de zolderverdieping. De gezellige leefruimte beschikt over een houtkachel en heeft een prachtig uitzicht over de tuin. Naastliggend bevindt zich de open keuken die ons op haar beurt verder brengt naar de kelder of de hall. Vanuit deze ruimte krijgen we de keuze om naar de tuin te gaan of de 2de slaapkamer voorzien van dressing. Verder is er nog de  badkamer met sauna!,  kelder, berging en garage te verkennen. Deze garage beschikt over 2 poorten (voor- en achteraan) van beide 2,3 m hoog alsook een goederenlift naar de kelder! Kortom heeft deze villa u heel wat te bieden! Contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging!Adres: Speelstraat 38A te Kruisem (Zingem)EPC: in opmaak. Wg + Wug, Gvkr, Gvv, Vg. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 648.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Excellent
Année de construction
2002
Nombre de chambres à coucher
2
Surface chambre à coucher 1
13 m²
Surface chambre à coucher 2
16 m²
Surface habitable
221 m²
Surface du séjour
37 m²
Cave(s)
Oui
Surface des caves
221 m²
Grenier
Oui
Surface du grenier
221 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Surface du garage
80 m²
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2
Type de chauffage
Mazout
Type de vitrage
Double vitrage
Alarme antieffraction
Oui
Ascenseur
Oui
Nombre de façades
4
Largeur de la façade
19 m
Nombre d'étages de l'immeuble
3
Surface du terrain (m²)
1960 m²
Surface constructible (m²)
268 m²
Profondeur du terrain (m)
80 m
Largeur du terrain à rue (m)
33 m
Conso. spécifique d'énergie primaire
228 kWh/m²/an
Référence PEB
202008020002310554RES1
Date de validité PEB
02-09-2030
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 06-01-2021 10:09
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Zingem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!