LOADING...

Maison à vendre à Dendermonde (RAJ87244) Online

Prix sur demande
Obtenir l'adresse Nachtegaalstraat 23
9200 Dendermonde
Carte
Référence Immovlan: RAJ87244
Référence vendeur: 222644_1_1_0

Chambre(s)
4

Description

recent gerenoveerde burgerwoning Deze recent gerenoveerde burgerwoning uit het interbellum is uitstekend gelegen in een zijstraat vanuit het historische centrum van Dendermonde, vlakbij het Oscar Romero-college, de O-L-V Kerk en de rechtbank. Hierdoor beschikt deze woning over een uitstekende bereikbaarheid, zowel richting Aalst/Wetteren als Zele/Lokeren, St-Niklaas/Mechelen en Lebbeke/Brussel.
De woning bestaat uit een ruime inkom- en traphal met directe toegang tot de living, kelder en keuken.
De living met hoge plafonds en open haard omvat een gezellige, dubbele leefruimte die vooraan uitgeeft op de straatzijde. Aan de andere zijde verbindt zij met een aanpalende veranda/zitruimte en de volledig uitgeruste keuken die uitgeven op het aangelegde buitenterras. Achter de keuken bevindt zich nog een ruime berging met toilet en voorzieningen voor wasmachine en droogkast.
De 1ste verdieping omvat 2 ruime slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Op de 2e verdieping bevinden zich de 2 andere identieke slaapkamers en berging met toegang tot de zolderruimte.
Bovendien is er ook nog een droge kelder.
De grote en lichtrijke ruimtes van deze woning zijn een echte troef. Overal centrale verwarming op aardgas, nieuwe elektriciteit en bevloering met keramische tegels (keuken, berging) en laminaatparket (living en slaapkamers). Dakbedekking, dak en achtergevel zijn volledig gerenoveerd en geïsoleerd volgens de actuele normen.
Gvg, Wg, Gdv, Gvkr, GVv.
EPC: 214kWh/m²jaar.
Tout voir Réduire

Détails financiers

Vendu sous régime TVA
Non

Services

Nombre de chambres à coucher
4
Garage
Non
Conso. spécifique d'énergie primaire
214 kWh/m²/an
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 28-08-2019 11:52
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Dendermonde ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!