LOADING...

Maison à vendre à Gand (RWC12273) Online

€ 295.000
Obtenir l'adresse Elyzeese 36
9000 Gand
Carte
Référence Immovlan: RWC12273

Chambre(s)
3
Surface habitable
120 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

GEEN IMMO AUB! BELANGRIJK IVM BEZOEK/BOD ONDERAAN! ENKEL CONTACT VIA MAIL.

Aan het water gelegen gerenoveerde woning, in het verlengde van de Coupure, aan de Elyzeese Velden, nabij hogescholen & campussen, ring en op een boogworp van het centrum. Deze zuinige woning bevindt zich in een autoluwe straat dankzij het nieuwe circulatieplan. De woning heeft gerenoveerd dak (10j oud maar nieuwstaat door kwaliteitspannen), nieuwe centrale chauffage, radiatoren en ketel, en vernieuwde badkamer, gekeurde electriciteit en voldoet aan alle normen.
Deze woning beschikt op het gelijkvloers over een keuken, een ruime living met veel lichtinval en badkamer. De badkamer heeft douche en bad. Via de houten opgeschuurde trap treft men op de eerste verdieping een grote slaapkamer met een prachtig houten vloer, uitzicht op het kanaal zonder buurinkijk. Ernaast is er nog een tweede slaapkamer. Beide kamers hebben grote glaspartijen. Op de bovenste verdieping is er een ruime kamer onder een geïsoleerd dak. Alle kamers hebben radiatoren. De woning heeft alle nodige documenten (energie-certificaat, gekeurde elektriciteit…)
Deze buurt is populair met goede verbindingen naar Gent-centrum, Gent-Sint-Pietersstation, E40-E17 als grote verbindingswegen.Winkels en scholen bij de hand, en met de fiets en ben je meteen overal. Op de bovenste verdieping is er een ruime kamer onder geïsoleerd dak.
BELANGRIJK:
BEZOEK + BOD: 4/5dec + 14/15/16/17/18 DEC op afspraak via Contacter

Horaire de contact: 4/5dec + 14/15/16/17/18 DEC op afspraak Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 295.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
120 m²
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Type de chauffage
Gaz
Conso. spécifique d'énergie primaire
349 kWh/m²/an
Référence PEB
20201113-0002339223-RES-1
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 27-11-2020 10:42
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Gand ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!