LOADING...

Maison à vendre à Zwevegem (RAU56934) Online

€ 260.000
Obtenir l'adresse Zonnebloemstraat 21
8550 Zwevegem
Carte
Référence Immovlan: RAU56934
Référence vendeur: 2348486

Chambre(s)
3
Surface habitable
131 m²
Garage
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Wonen in een nieuwe buurt en een aantrekkelijke omgeving, met alles heel dichtbij. Dat is wat je hebt in deze woning op lot 6 in de Zonnebloemstraat in Zwevegem. Het huis is een stijlvolle, moderne gesloten bebouwing met garage en een fijne tuin. Je leeft hier in een autoluwe buurt, met veel groen voor de deur.Binnen ontdek je een compact ingedeelde, kwalitatief afgewerkte sleutel-op-de deur-woning, die bovendien ook energiezuinig is (E-peil 34). Daarvoor zijn zonnepanelen, een ventilatiesysteem met warmterecuperatie en extra isolerende materialen geïntegreerd.Op het gelijkvloers loop je vanuit de inkom in een open living met een zit- en eethoek die overgaan in een ingerichte keuken. Die keuken kan je trouwens, net zoals de badkamer zelf kiezen binnen een vooropgesteld budget. Ook de vloer- en wandtegels kan je naar eigen smaak selecteren. Dankzij de grote ramen achteraan valt veel licht de woning binnen.Boven heb je 3 ruime slaapkamer met rechte muren, waardoor je nergens plaats verliest. Op de nachthal liggen verder nog een apart toilet, een berging en een badkamer met wastafel, ligbad en douche.Danneels garandeert je altijd het perfecte wooncomfort met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en een goeddoordachte indeling. De aanleg van je terras en oprit zijn inbegrepen in de totaalprijs.  Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 260.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
131 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Orientation de la façade du bien
Ouest
Nombre de façades
2
Surface du terrain (m²)
213 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Attestation - Installation électrique
non, pas d'attestation
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 07-05-2021 11:32
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Zwevegem ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!