LOADING...

Maison à vendre à Heers (RAP88427) Online

€ 399.000
Obtenir l'adresse Vijverstraat 7
3870 Heers
Carte
Référence Immovlan: RAP88427
Référence vendeur: 1781294

Chambre(s)
2
Surface habitable
128 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Centraal, doch zeer landelijk gelegen, treffen we deze totaal gerenoveerde open bebouwing aan.De woning werd van A tot Z gerenoveerd en voldoet op alle vlakken aan de huidige normen, met als gevolg een EPC-score van 170.De woning is gelegen op een kwartier rijden van zowel Tongeren als Sint-Truiden.Wanneer we de woning betreden via de inkomhal vinden we direct links de technische ruimte terug waar alle nutsvoorzieningen van de woning ondergebracht zijn. Verderop is het gastentoilet gelegen dat in dezelfde stijl werd afgewerkt als de rest van de woning.Vervolgens komen we in de centrale gang terecht van waaruit alle andere vertrekken van de woning bereikbaar zijn.Op het gelijkvloers zijn een grote slaapkamer en een kleinere slaapkamer ondergebracht alsook de badkamer.De grote slaapkamer is voorzien van een kleerkast op maat en de badkamer is uitgerust met een regendouche, een ligbad en een groot badkamermeubel met lavabo. De verwarming in de badkamer wordt geregeld via een aparte thermostaat.Wanneer we via de open trap een verdieping hoger gaan komen we terecht in de grote living met open keuken.Voor de keukentoestellen opteerde de huidige eigenaar voor het kwalitatieve merk AEG. Zo vinden we een oven en microgolfoven, een vaatwasser alsook een frigo en diepvries terug. De kookplaat op gas maakt het plaatje compleet.Met de houtkachel/openhaard kan men het extra gezellig maken tijdens de koude winterdagen.Door de grote raampartijen achteraan de woning kan men genieten van prachtige vergezichten.Verder zorgen verschillende Veluxramen voor de nodige natuurlijke lichtinval. Sommige van deze ramen zijn uitgerust met elektrisch bediende zonnewering.Een HR-condensatieketel stuurt de centrale verwarming op aardgas aan.De ramen, deels hout deels aluminium, zijn overal voorzien van dubbele beglazing.Pluspunten:- instapklaar- energiezuinige woning- rustig gelegen- kwalitatieve afwerking Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 399.000
Revenu cadastral
€ 620
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Excellent
Nombre de chambres à coucher
2
Surface chambre à coucher 1
15 m²
Surface chambre à coucher 2
9 m²
Surface habitable
128 m²
Surface du séjour
29 m²
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Equipée
Surface de la cuisine (m²)
29 m²
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
1
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Double vitrage
Orientation de la façade du bien
Sud-ouest
Nombre de façades
4
Surface du terrain (m²)
360 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Conso. spécifique d'énergie primaire
170 kWh/m²/an
Référence PEB
20170613-0001968729-1
Date de validité PEB
13-06-2027
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Oui
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 03-12-2020 06:02
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Heers ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!