LOADING...

Maison à vendre à Borgloon (RAX63369) Online

€ 329.000
Obtenir l'adresse Truierweg 8 (W2)
3840 Borgloon
Carte
Référence Immovlan: RAX63369
Référence vendeur: 7347

Chambre(s)
3
Salle(s) de bain(s)
1
Terrasse
25 m²
Jardin
152 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

INSTAPKLARE NIEUWBOUWWONING (W2 - 3 SLPK) MET TRENDY AFWERKING EN MET TWEE MULTIFUNCTIONELE CARPORTS

Deze woning is deel van het project "HOF DE BELLEFLEUR”, dat gelegen is in het rustige Hoepertingen aan de Truierweg nummer 8. De vlotte verbinding naar verschillende steden en gemeentes (Tongeren, Sint-Truiden, Wellen,..) en de omliggende faciliteiten zijn alvast een pluspunt te noemen.

Deze knappe nieuwbouwwoning wordt volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en een eigentijds interieur. Wie snel wil verhuizen naar een nieuwe, instapklare woonst zit hier dus aan het juiste adres.

De bouwheer streefde naar een “BEN-woning”, waardoor er flink kan bespaard worden op de energiekosten. Bijkomend kan de koper gedurende 5 jaar van een mooie korting (100%) op de onroerende voorheffing genieten.
BELANGRIJKE UPDATE VANAF 2021: De koper kan genieten van een verlaging van het BTW-tarief van 21% naar 6 % (op de constructie) en heeft dus een enorm voordeel van circa 37.500€!
Voorwaarde: de woning moet gedurende 5 jaar de enige en eigen woning van de koper zijn,....

De bouwheer staat bekend om zijn kleinschalige, luxueuze projecten in Zuid- en Midden Limburg. De vorm van de voormalige hoeve werd gerespecteerd en voor de wederopbouw koos de architect voor een moderne cottage stijl.

De woning is 150m² groot en heeft de volgende indeling: een inkomhal met toilet, een open leefruimte met zithoek, eethoek en volledig geïnstalleerde keuken, een berg/wasplaats. Op de verdieping vinden we drie, knappe slaapkamers en een geïnstalleerde badkamer terug.

Aan de achterzijde beschikt deze woning over een geklinkerd terras, gericht op het zuiden, en een privatieve, omheinde tuin, die ook langs een privéweg bereikbaar is.

Aan de voorzijde deelt de woning een knap aangelegde binnentuin, die in verbinding staat met de carports, waarvan er twee bij deze woning horen. Bijkomend is er voorzien in een fietsenstalling en een bergplaats.

De luxueuze uitstraling en haar ligging maken van deze woning een interessante woonplaats of investering.NEEM EEN KIJKJE OP : https://www.youtube.com/watch?v=NA6AlopL5vM&feature=youtu.be

Bel ons voor een afspraak ter plaatse of voor verdere toelichting: Tel 011/74 30 60 Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 329.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2019
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
3
Meublé
Non
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Super équipée
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2
Type de chauffage
Gaz
Ascenseur
Non
Jardin
Oui
Surface du jardin
152 m²
Terrasse aménagée
Oui
Surface de la terrasse
25 m²
Surface constructible (m²)
150 m²
Référence PEB
score: E-peil tussen de 10 en 20
Attestation - Installation électrique
pas d'application
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 25-05-2021 08:51
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Borgloon ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!