LOADING...

Maison à vendre à Saint-Trond (RAJ85120) Online

€ 395.000
Obtenir l'adresse Gorsemweg 187
3800 Saint-Trond
Carte
Référence Immovlan: RAJ85120
Référence vendeur: 5708

Chambre(s)
3
Surface habitable
376 m²
Garage
2
Salle(s) de bain(s)
2

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

WONING MET RIANTE WOONOPP MET VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

We vinden deze uitzonderlijke woning op de Gorsmenweg in Sint-Truiden. Een uitmuntende ligging net buiten het stadscentrum van Sint-Truiden met alle nodige faciliteiten (supermarkt, station, apotheek) in de onmiddellijke nabijheid.

Deze woning beschikt over maar liefs 376 m² aan bewoonbare oppervlakte verdeeld over drie verdiepingen. De nieuwe eigenaars hebben mogelijkheden troef wat betreft indeling en gebruik van deze riante woonoppervlakte. Zo leent dit pand zich uitstekend als kangoeroewoning. Ook indien je op zoek zou zijn naar een pand met voldoende ruimte voor het uitoefenen van een vrij beroep of andere professionele activiteit, ben je hier vast en zeker aan het goede adres.

De oorspronkelijke woning (linkse gedeelte) werd gebouw in 1970 en er werd een deel nieuw gebouwd (rechtse gedeelte) in 1991. Het geheel is volledig up-to-date gehouden door de huidige eigenaars waardoor we hier kunnen spraken over een instapklaar geheel.

Het gelijkvloers beschikt over een zeer ruime inkomhal met ontvangstruimte of eventueel wachtruimte, een bureel een was- en bergplaats en maar liefst twee afzonderlijke inpandige garages. Eén garage heeft een automatische poort. De andere garage heeft twee poorten, eentje vooraan en eentje achteraan die rechtstreeks uitkomt in de tuin, wat handig werken is bij werken buiten.

We nemen de knappe marmeren trap naar de eerste verdieping waar we vanuit de centrale hal de gigantische leefruimte kunnen bereiken die is opgedeeld in twee delen. Eén deel van de leefruimte werd gebruikt als eetplaats en staat rechtstreeks in verbinding met de open keuken. Van hieruit hebben we via het gigantische schuifraam toegang tot het terras. Het andere deel van de leefruimte is bereikbaar via een afzonderlijke ingang en biedt dankzij haar grootte van 56 m² verschillende mogelijkheden. Alles staat in verbinding met mekaar.

Nog één verdieping hoger zijn er drie slaapkamers, waarvan één over een eigen ensuite badkamer met lavabo en douche beschikt. De tweede badkamer heeft zowel een ligbad als een douche. Beide badkamers zijn volledig vernieuwd en kregen een moderne, warme inrichting.

Moest dit alles nog niet volstaat, zal je hier als kers op de taart nog over een afzonderlijk atelier beschikken in de tuin. De volledig omheinde tuin is zeer netjes aangelegd en verzorgd.

Leuke extraatjes zijn dat er een zonneboiler is en dat de elektrische installatie volledig conform is tot 2044!

Voor een vrijblijvende bezichtiging aan deze woning: Bel Immo Haven op Tel 011 74 30 60 . Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 395.000
Revenu cadastral
€ 1705
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
376 m²
Meublé
Non
Garage
Oui
Nombre de Garages
2
Equipement de la cuisine
Super équipée
Nombre de salles de bain
2
Type de chauffage
Mazout
Ascenseur
Non
Nombre de façades
2
Surface du terrain (m²)
567 m²
Profondeur du terrain (m)
44 m
Conso. spécifique d'énergie primaire
313 kWh/m²/an
Référence PEB
20190819-0002186807-RES-1
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 18-11-2019 09:57
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Saint-Trond ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!