LOADING...

Maison à vendre à Eigenbilzen (RAP76466) Online

De € 295.000
Obtenir l'adresse Sint-Ursulastraat z/n
3740 Eigenbilzen
Carte
Référence Immovlan: RAP76466
Référence vendeur: 2314285

Chambre(s)
3
Surface habitable
170 m²
Garage
1
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze halfopen woning is een architecturale lust voor het oog, ontworpen door onze gerenommeerde architecten, D&D architecten/ Drieskens en Dubois. De lichte gevelstenen in combinatie met de houten afwerking, de grote aluminium raampartijen en ruime terrassen zorgen voor een moderne doch warme uitstraling. De woning telt 3 etages: het gelijkvloers/de garage en bergingen, de leefruimte en keuken op niveau 1, de slaapvertrekken en sanitaire voorzieningen op niveau 2. Bijkomend is deze woning "Bijna Energie Neutraal" waardoor er belangrijke voordelen zijn voor de koper: gedurende 5 jaar een vrijstelling van 50% OV en uiteraard de positieve impact op uw energiefactuur. De woning telt 170m2 woonoppervlakte en telt 2 terrassen aan de voor -en achtergevel van de woning. Privacy is gegarandeerd door de hoge omheining en groenaanleg tussen beide woningen. Een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd door de open leefruimte en keuken. 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche, 2 toiletten, een handige berging tegenover de keuken, 2 bergingen en een inpandige garage op het gelijkvloers maken van deze nieuwbouw een must have. De kwalitatieve afwerking kan afgestemd worden op de keuze van de koper, individuele begeleiding doorheen het bouwproces maakt dat deze woning uw persoonlijke touch krijgt. So Real staat voor kwaliteit, eigentijdse ontwerpen, duurzaamheid, no nonsense en korte, directe communicatiekanalen. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix De
€ 295.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2021
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
170 m²
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2
Orientation de la façade du bien
Sud-ouest
Nombre de façades
3
Surface du terrain (m²)
188 m²
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 27-11-2020 10:13
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Eigenbilzen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!