LOADING...

Maison à vendre à Tongres (RAP91017) Online

€ 425.000
Obtenir l'adresse
3700 Tongres
Référence Immovlan: RAP91017
Référence vendeur: 3812

Chambre(s)
6
Surface habitable
390 m²
Salle(s) de bain(s)
2

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

De statige architectuur van dit herenhuis springt meteen in het oog. De uitzonderlijke hoge plafonds, de mooie ruimtes en het behoud van authentieke elementen geeft dit pand een karaktervolle uitstraling. De klassieke en kwalitatieve inrichting met natuursteen en andere degelijke materialen zorgen ervoor dat deze woonst tijdloos is. De indrukwekkende inkomhal weerspiegelt het imposante van deze eigendom. Ze geeft toegang tot zowel de woonkamer als de trappenhal met gastentoilet. De woonkamer bestaat uit een aangename salon met houtkachel en een eetplaats. Verder is er een geïnstalleerde keuken met eethoek en een veranda met een berging/ polyvalente ruimte. Hier kan er genoten wordt van veel lichtinval en tuinzicht. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met hoge plafonds en authentieke deuren die deze ruimte een uniek karakter geeft. Deze biedt toegang tot twee volwaardige slaapkamers en een badkamer met saunaruimte. Verder bevindt zich op deze verdieping nog een polyvalente ruimte die momenteel ingericht is als tweede woonkamer, maar ook dienst kan doen als slaapkamer.De tweede verdieping omvat drie ruime slaapkamers (vierde slaapkamer is mogelijk) en een douchekamer. Tenslotte zijn er nog een kelder met verschillende stockageruimtes en een nog in te richten zolderverdieping. In de aangelegde zuidgeoriënteerde en ommuurde tuin is het uiterst aangenaam vertoeven in privacy. In het achterste gedeelte van de stadstuin zijn de ruime garage en parkeerplaats bereikbaar, een van de grote troeven van deze eigendom. Mits enkele renovatiewerken is dit herenhuis uitermate geschikt als gezinswoning, al dan niet in combinatie met het uitoefenen van een vrij beroep. Mogelijk ook interessant voor het uitbaten van een hotel of B&B. Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 425.000
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
1894
Nombre de chambres à coucher
6
Surface habitable
390 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
2
Type de chauffage
Gaz
Ascenseur
Non
Surface du terrain (m²)
350 m²
Conso. spécifique d'énergie primaire
393 kWh/m²/an
Référence PEB
2257658
Attestation - Installation électrique
pas d'application
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 26-12-2020 06:19
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Tongres ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!