LOADING...

Maison à vendre à Geetbets (RAP90838) Online

€ 249.000
Obtenir l'adresse Drinkteilstraat 2A
3450 Geetbets
Carte
Référence Immovlan: RAP90838
Référence vendeur: 2333360

Chambre(s)
3
Surface habitable
157 m²
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Te midden van het centrum van Geetbets vinden we deze instapklare gezinswoning terug. De woning werd in 1976 gebouwd volgens een vooruitstrevende architectuur en werd door de jaren heen steeds zeer goed onderhouden. Zo werd recent de keuken vervangen, het dak geïsoleerd, werden zonnepanelen geïnstalleerd, is er overgeschakeld op aardgas (ketel van 2018), werd er gescheiden riolering aangelegd en is de elektriciteit gekeurd tot 31/05/2045.Alle nodige voorzieningen vinden we hier op wandelafstand. Zo is er om de hoek de basisschool, een supermarkt, apotheek, enz. Door de centrale ligging van Geetbets zijn de steden Tienen, Diest, Sint-Truiden en Hasselt ook vlot te bereiken.Parkeren kan gemakkelijk op het naastgelegen gemeenteplein vanwaar er via een privéweg ook toegang is tot de carport aan de achterkant van de woning.Via de inkomhal komen we terecht in de open leefruimte. Dankzij het gebruik van de grote ramen is er een aangename lichtinval doorheen de woning. De woonkamer herbergt een gezellige speksteenkachel. Het grote voordeel hiervan is dat wanneer de stenen rond de kachel zijn opgewarmd deze tussen de 12u en 24u warmte afgeven. Hierdoor hoeft de kachel dus maar enkele uren op aardgas gestookt te worden tot de stenen op temperatuur zijn.Via de eetplaats is er toegang tot de tuin en de keuken. Deze werd recent nog vernieuwd en beschikt over alle nodige toestellen en uitzicht op de tuin.De bovenverdieping herbergt de master bedroom, twee slaapkamers en de badkamer. Deze dient opgefrist te worden maar biedt dankzij zijn ruimte wel verschillende mogelijkheden.In de kelderverdieping vinden we een ruime berging, een extra toilet, de wasplaats en de cv-ruimte.De tuin is volledig omheind en voorzien van 2 terrassen, een tuinhuisje en de carport.Pluspunten:- zeer goed gelegen- bereikbaar via de achterkant- ruime woning- zonnepanelen- vernieuwde keukenAls u op onze eigen website ( www.empresaconsult.be)& #160;naar deze woning doorklikt, vindt u een volledige 360° impressie! Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 249.000
Revenu cadastral
€ 923
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Excellent
Année de construction
1976
Nombre de chambres à coucher
3
Surface chambre à coucher 1
9 m²
Surface chambre à coucher 2
10 m²
Surface chambre à coucher 3
21 m²
Surface habitable
157 m²
Surface du séjour
30 m²
Surface du bureau
22 m²
Grenier
Oui
Surface du grenier
60 m²
Garage
Non
Equipement de la cuisine
Equipée
Surface de la cuisine (m²)
11 m²
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2
Type de chauffage
Gaz
Type de vitrage
Double vitrage
Alarme antieffraction
Oui
Nombre de façades
2
Surface du terrain (m²)
504 m²
Raccordé au gaz de ville
Oui
Conso. spécifique d'énergie primaire
236 kWh/m²/an
Référence PEB
20191218-0002229603-RES-1
Date de validité PEB
18-12-2029
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Affectation urbanistique la plus récente
Zone d'habitat (résidentiel, urbain ou rural)
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 25-01-2021 10:07
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Geetbets ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!