LOADING...

Maison à vendre à Tienen (RAP92965) Online

€ 425.000
Obtenir l'adresse Abelenhof 12
3300 Tienen
Carte
Référence Immovlan: RAP92965
Référence vendeur: spir424

Chambre(s)
6
Surface habitable
288 m²
Garage
1
Place(s) de parking
2
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Deze ruime nieuwbouwwoning is gelegen in de stadsrand van Tienen en beschikt reeds over 4 volwaardige slaapkamers met ruime uitbereidingsmogelijkheden van de zolder.

Zeer energiezuinige woning met 16 zonnepanelen met een jaarlijkse opbrengst van 4600 Wp. Deze woning werd gebouwd in 2017 en geniet nog 12 jaar van het terugdraaiprincipe voor de zonnepanelen. Het volledige buitenschrijnwerk is voorzien van driedubbel glas.

Via de inkomhal heeft u toegang tot het gastentoilet en de gezellige woonkamer met aansluitend een volledig geïnstalleerde keuken. Deze keuken met eiland is voorzien van alle modern comfort en is een echte eyecatcher. Via de keuken is er toegang tot de garage met automatische poort.

Vanuit de ruime en lichtrijke woonkamer heeft u zicht op een prachtige groene tuin met een waterpartij en een volledig gemetst tuinhuis. De tuin is reeds volledig omheind zodat huisdieren en kids veilig zijn. Aan de achterzijde is de tuin toegankelijk gemaakt via een ruime poort zodat toegang met de wagen mogelijk is. Ook langs de zijkant van de woning is er een tweede toegangspoortje voorzien.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een afzonderlijk toilet, een badkamer met bad en inloopdouche en een ruim badkamermeubel met spiegelkasten en opbergmogelijkheden rondom.

Op de tweede verdieping is er een enorme zolder aanwezig. Deze biedt de mogelijkheid om meerdere volwaardige kamers te maken of is geschikt voor gelijk welke andere invulling (kantoor, hobby, fitness, cinema,...) Er werd rekening gehouden met de mogelijkheid om een volwaardige trap te kunnen plaatsen door hiervoor reeds voldoende ruimte te voorzien.

Alle kamers in de woning zijn voorzien van coax-en UTP kabelaansluiting zodat u overal een televisie en een computer kan aansluiten.

De woning beschikt eveneens over een recuperatiesysteem voor regenwater. U vermijdt hoge energie- en waterrekeningen en spaart het milieu.

De woning is gelegen aan de stadsrand van Tienen op enkele minuten van de E40 met goede verbindingen naar het stadscentrum. Dit zowel te voet, met de fiets als met het openbaar vervoer.

Wenst u meer te weten over deze prachtige woning, kijk dan zeker eens op onze website www.leuvio.be of contacteer ons om een bezoek te brengen via Contacter
Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 425.000
Revenu cadastral
€ 1145
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Etat du bien
Nouveau
Année de construction
2017
Disponibilité du bien
A convenir
Nombre de chambres à coucher
6
Surface habitable
288 m²
Meublé
Non
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Equipement de la cuisine
Super équipée
Nombre de salles de bain
1
Nombre de douches
1
Nombre de toilettes
2
Panneaux solaires
Oui
Type de chauffage
Gaz
Chauffage au sol
Oui
Type de vitrage
Triple vitrage
Domotique
Non
Parlophone
Oui
Alarme antieffraction
Non
Porte d'accès sécurisée
Non
Ascenseur
Non
Accessible aux moins valides
Non
Orientation de la façade du bien
Sud
Nombre de places de parking (extérieur)
2
Jardin
Non
Surface du terrain (m²)
546 m²
Surface constructible (m²)
96 m²
Raccordé aux égouts
Oui
Raccordé au gaz de ville
Oui
Conso. spécifique d'énergie primaire
60 kWh/m²/an
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Attestation - Citernes à mazout
pas d'application
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Flooding Bien immobilier situé entièrement ou partiellement en zone inondable potentielle.
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 05-01-2021 06:29
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Tienen ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!