LOADING...

Maison à vendre à Schelle (RAP72674) Online

€ 359.000
Obtenir l'adresse Steenwinkelstraat 579
2627 Schelle
Carte
Référence Immovlan: RAP72674
Référence vendeur: 1657

Chambre(s)
3
Surface habitable
240 m²
Garage
2
Place(s) de parking
6
Salle(s) de bain(s)
1

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Algemeen
Op een groene locatie nabij verbindingswegen vinden we deze instapklare HOB die zich leent voor een zeer ruim publiek. Enerzijds kan het dienen als een leuke gezinswoning met veel potentieel en grote tuin. Anderzijds is er een grote oprit (100 m²) en een afzonderlijk magazijn (60 m²) waardoor dit pand ook zeer geschikt is voor een zelfstandige. De keuken en badkamer dienen opgefrist maar dankzij de vele ruimtes is er een zee aan potentieel.

Enkele bijzonderheden: Dakisolatie 8 cm EPS, Boring putwater 70 meter diep, vernieuwde gescheiden riolering, 3 fase aanwezig, conforme elektriciteit.

Indeling:
We betreden de woning via een gezellige inkomhal met mooie trap. Hier is er een toegang tot de kelder. Aansluitend is er de keuken met dubbele spoelbak, koelkast, elektrisch kookvuur en oven. De leefruimte bestaat uit een mooie zithoek en eethoek. Achter de leefruimte is er een veranda met aangrenzend de badkamer. Deze bestaat uit toilet, bad en lavabo. Grote troef is de aangrenzende garage van bijna 40 m² die mee tot leefruimte omgevormd kan worden.

Via een grote oprit voor 6 wagens bereiken we het magazijn (60 m²) met sectionaalpoort. Het dak van dit magazijn werd recent vernieuwd. Hier vinden we ook de bovengrondse stookolietank terug met bijhorende CV installatie. In de prachtige tuin vinden we naast een mooie gazon nog een tuinhuis en kleine serre terug.

Op de eerste verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers op parket, een toilet en een doorloopkamer/berging met een trap naar de zolder. In deze zolder werd er een derde gezellige slaapkamer ingericht.

Interesse:
Zoekt u een woning met veel ruimte en plaats voor uw beroepsmatige activiteit? Aarzel niet en contacteer ons via Tel 03/459.89.59 . Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 359.000
Revenu cadastral
€ 780
Vendu sous régime TVA
Non

Services

Année de construction
1956
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
240 m²
Meublé
Non
Garage
Oui
Nombre de Garages
2
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2
Type de chauffage
Mazout
Ascenseur
Non
Orientation de la façade du bien
Ouest
Nombre de façades
3
Nombre de places de parking (extérieur)
6
Surface du terrain (m²)
602 m²
Conso. spécifique d'énergie primaire
448 kWh/m²/an
Référence PEB
20201018-0002329184-RES-1
Date de validité PEB
18-10-2030
Attestation - Installation électrique
oui, attestation conforme
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Non inondable
Et/ou: Information non communiquée
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 02-11-2020 08:12
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Schelle ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!