Maison à vendre - Koningshooikt (RBD91302)

2 675 000 €
Obtenir l'adresse
2500 Koningshooikt
Réf. Immovlan: RBD91302
Réf. vendeur: 4620509
8
800 m²
1
5
2500 m²

Description

Unieke villa op een domein van 4.500m² met 3 zwembaden, bioscoop, café, tennisveld, fitness, appartement, spa, muziekstudio en luxe poolhouse.

Het domein beschikt over 6 gebouwen die zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen, volledig voorzien zijn van domotica en zo samen een uniek geheel vormen.

U komt binnen via de toegangspoort die beveiligd is met videobewaking. Het eerste gebouw is het woonhuis dat bestaat uit een grote leefruimte met gashaard en ingemaakte wandkasten. Verder heeft u aansluitend de open keuken met eiland en een aparte ruimte die dient als berging. De keuken heeft zicht op de tuin en het zwembad. Op het gelijkvloers vindt u ook nog een ruimte die gebruikt kan worden als bureau. De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. De tweede verdieping heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer. Verder heeft het woonhuis nog een bioscoop en wijnkelder op verdieping -1.

Het tweede gebouw komt u binnen via een ruime hal die toegang geeft tot het appartement, fitness en muziekstudio. Op de gelijkvloers bevindt zich de fitness die is afgewerkt met natuursteen en heeft zicht op het zwembad en poolhouse. De ramen kunnen volledig worden opengeschoven. Verder heeft u nog een hamam, sauna en douche achteraan.Op de eerste verdieping is er een appartement met 1 slaapkamer, open keuken, badkamer met ligbad en douche. Ook dit is met zeer hoogwaardige materialen afgewerkt. Het appartement heeft een terras met zicht op het volledige domein. Op -1 bevindt zich de machinekamer en muziekstudio die van alle nodige apparatuur is voorzien. 

Het derde gebouw betreedt u via het café dat volledig is voorzien van alle benodigdheden. Het café is verbonden aan het binnenzwembad met jacuzzi, sauna en douche. Het binnenzwembad is afgewerkt mozaïektegel en natuursteen. Op de eerste verdieping heeft u een mezzanine met overkijk op het binnenzwembad. De mezzanine is voorzien van een chill-out ruimte. De kamer daarnaast heeft tevens ook een mezzanine voorzien van een zonnebank met overkijk op het café. Op -1 heeft u nog een kamer die momenteel is voorzien van gameroom.

Het café kijkt uit op de zwemstraat en tennisveld. De verwarmde zwemstraat heeft de lengte van 25 meter. Het tennisveld is ook voorzien van goals voor balsporten.

Naast het tennisveld heeft u het poolhouse dat voorzien is van een keuken met wijnkast, eetkamer en living. Volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen. U heeft nog een aparte buitentrap die uitgeeft op een slaapkamer die als gastenkamer kan worden voorzien. Het poolhouse heeft zicht op het buitenzwembad. Het zwembad wordt verwarmd en heeft een trap met zonneplateau.

Verder heeft het domein nog een garage dat als opslagruimte kan voorzien worden en waar meerdere auto’s kunnen geparkeerd worden. Er is ook een carpoort voor meerdere auto’s aanwezig.


* Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
2 675 000 €
TVA
Pas de TVA

Services

Etat du bien
Normal
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2015
Disponibilité du bien
A convenir
Nombre de chambres à coucher
8
Surface habitable
800 m²
Meublé
Non
Cave(s)
Oui
Grenier
Oui
Garage
Oui
Nombre de Garages
1
Équipement de la cuisine
Super équipée
Nombre de salles de bain
5
Type de vitrage
Double vitrage
Air conditionné
Oui
Parlophone
Oui
Alarme antieffraction
Oui
Orientation de la façade du bien
Nord-ouest
Nombre de façades
4
Jardin
Oui
Surface du jardin
2500 m²
Surface totale du terrain
4500 m²
Raccordé aux égouts
Oui
Raccordé au gaz de ville
Oui
Raccordé à l'eau courante
Oui
Piscine extérieure
Oui
Conso. spécifique d'énergie primaire
67 kWh/m²/an
Zones inondables : Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation « As-built »
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Koningsplein 5 - Koningshooikt
Ref: 4525c3e2-a65c-4e7b-a3dd-e3d8e7ce27e0
Dernière modification 11/01/2022
Nous cherchons pour vous !

Vous cherchez des Maison à vendre - Koningshooikt ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible !

Créer une alerte email
Nous cherchons pour vous !

Vous cherchez des Maison à vendre - Koningshooikt ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible !

Créer une alerte email
E-mail
Appeler