LOADING...

Maison à vendre à Turnhout (RAQ67333) Online

€ 249.000
Obtenir l'adresse Hertoginstraat
2300 Turnhout
Carte
Référence Immovlan: RAQ67333
Référence vendeur: 3783644

Chambre(s)
3
Surface habitable
110 m²
Salle(s) de bain(s)
1
Jardin
51 m²

Description

Désolé, nous n'avons pas reçu la traduction française de ce texte.

VERKOOP MET SVK-VERHUURCONTRACT

Woonerf Markiezinnenhof is een uniek project bestaande uit 20 moderne stadswoningen, op wandelafstand van het bruisende stadscentrum. Elke woning is voorzien van een carport en een mooie stadstuin. Bovendien wordt het woonerf gebouwd in een rustige, kindvriendelijke buurt met enkel plaatselijk verkeer, vlak bij de prachtige Nieuwe Kaai en verscheidene wandelroutes. Op die manier is wonen in Markiezinnenhof een ideale combinatie van locatie, architectuur en groen. Woning 19 heeft een oppervlakte van 110m² en biedt een ruime living met ingerichte keuken, 3 slaapkamers en een tuin van 51m².

De bewoonbare oppervlakte van de woningen schommelt tussen de 104m 2 en 164m 2 en de tuinen zijn 24m² tot 83m 2 groot. Bovendien zullen alle woningen beschikken over 2-3 slaapkamers, wat behoorlijk wat mogelijkheden biedt voor gezinnen. Ook op vlak van ontwerp is er voldoende onderlinge variatie, wat maakt dat het architecturale karakter van het woonerf erg aantrekkelijk wordt.

De combinatie van kwaliteitsvolle isolatiematerialen en hernieuwbare energietechnieken zorgt er bovendien voor dat de woningen volgens de BEN-norm gebouwd worden. Zo zal elke woning voorzien worden van fotovoltaïsche zonnepanelen en bestaat de mogelijkheid om naar wens panelen toe te voegen. Bijgevolg wordt de energiefactuur van deze woningen herleid naar een minimum.

Het project is een gezamenlijke ontwikkeling door N3X Vastgoed en Groep Versmissen, twee gevestigde waarden binnen de Kempense vastgoedwereld. Hierdoor kan u er zeker van zijn dat de gehele werkzaamheden worden uitgevoerd met oog voor detail en volgens de regels van de kunst.

Alle verkopen geschieden onder de garanties van de Wet Breyne, met 100% voltooiingswaarborg!

Onder de tab 'kavels' vindt u een schematische weergave van het gebouw met plans en de prijs van elk appartement.

Onder 'prijzen/plans/docs' vindt u de overige relevante informatie zoals het lastenboek, plannen in pdf-formaat (hierop kan u inzoomen) en een prijslijst met een raming van de aankoopkosten.

Heel wat voordelen van verhuren via SVK staan opgesomd op volgende pagina:  https://www.vansweevelt.be/nieuwbouw-projecten/appartement-turnhout-svk-beleggingsvastgoed?.  ;

Voor alle verdere informatie over SVK kunt u steeds contact opnemen met onze specialisten op Contacter of op Tel 014/41.42.42 .
Deze woning wordt als 'verkocht' weergegeven op de projectpagina van Woonerf Markiezinnenhof. 

Tout voir Réduire

Détails financiers

Prix
€ 249.000
Vendu sous régime TVA
Oui

Services

Etat du bien
Nouveau
Bien actuellement loué
Non
Année de construction
2020
Disponibilité du bien
A l’acte
Nombre de chambres à coucher
3
Surface habitable
110 m²
Meublé
Non
Garage
Non
Nombre de salles de bain
1
Nombre de toilettes
2
Jardin
Oui
Surface du jardin
51 m²
Terrasse aménagée
Non
Surface du terrain (m²)
106 m²
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Zones inondables: Information non communiquée
Et/ou: Information non communiquée
Citation pour infraction urban.
Non
Attestation "As-built"
Non
Le bien fait l'objet d'un droit de préemption
Non
Immovlan.be affiche à l’écran toutes les données reçues de l’annonceur. Si certaines données importantes ou obligatoires sont manquantes, c’est qu’elles ne nous ont pas été fournies.
Dernière modification: 30-03-2021 11:01
Nous cherchons pour vous !
Vous cherchez des Maisons à vendre à Turnhout ?
Recevez un email dès qu’il y a un nouveau bien disponible!